TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

A kínai orvoslás kézikönyve – Az ősi gyógyítás modern útmutatója

A kínai orvoslás kézikönyve – Az ősi gyógyítás modern útmutatója
A kínai orvoslás kézikönyve – Az ősi gyógyítás modern útmutatója

Dr. Misha Ruth Cohen a kínai orvoslás nemzetközi szinten elismert doktora, oktatója és előadója, aki ebben a remekbeszabott kötetben közérthetően magyarázza el számos kínai gyógyászati módszer alapjait.

Bővebben
Gyártó :
Scolar Kiadó
Gyártói Cikkszám :
9789635095438
Várható kiszállítás :
2023.02.08
További adatok
Rendelés visszaigazolás alapján
RRP: 4 490 Ft 
3 817 Ft
A vásárlás után járó pontok: 38 Ft
Részletek

A kínai orvoslás a világ egyik legősibb gyógyászati irányzata, melynek hatékony megoldásai a modern tudományos kutatások alapján a mai világban is maximálisan megállják a helyüket.

Dr. Misha Ruth Cohen a kínai orvoslás nemzetközi szinten elismert doktora, oktatója és előadója, aki ebben a remekbeszabott kötetben közérthetően magyarázza el számos kínai gyógyászati módszer alapjait. Ezek közé tartoznak a következők:

• Akupunktúra

• Csi-kung

• Gyógynövény-terápia

• Étrendterápia

• Táplálkozás

• Az energiaegyensúly fenntartása

A kínai orvoslás kézikönyve az ezoterikus információkat kézzelfogható tudássá gyúrja, így ez a hasznos kézikönyv nagy segítséget nyújt majd a test, az elme és a szellem egészségének megőrzésében.

Adatok
Méret
A/5, keménytáblás
Típus
Könyv
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek