TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Blog

A sokoldalú cink

2022.06.30 19:51
 A sokoldalú cink

A cink az egész szervezetben megtalálható nyomelem, amelyet sokoldalúan felhasznál, azonban feleslegesen sem raktároz belőle. 

Natures Aid Cink-Pikolinat 15mg tabletta 30 db

Kulcsfontosságú számos testi folyamathoz, rendszeres étrendi bevitele elengedhetetlen akár cinkben gazdag élelmiszerek (például hús, étcsokoládé, hüvelyesek, tejtermékek) fogyasztásával, akár étrend-kiegészítővel való pótlása révén.
Natures Aid Cink-Pikolinát terméke tablettánként 15 mg cinket tartalmaz, melyet 1 mg rézzel kombináltak.
A megfelelő cinkszint fenntartása érdekében ezt a formulát a vegánok és vegetáriánusok is fogyaszthatják napi rendszerességgel.