TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

BioBrill® ÖKO Mosószer és Öblítő egyben 1 liter

BioBrill® ÖKO Mosószer és Öblítő egyben 1 liter
BioBrill® ÖKO Mosószer és Öblítő egyben 1 liter

Mindenféle géptípushoz használható, moshat vele színes és fehér ruhákat egyaránt. Alacsony hőfokon elég vele mosni (30-40 °C). 3-4 mosás után megszünteti az általános elszürkülést, így ruhái ragyogóbbak lesznek.

Bővebben
Gyártó :
Brilliance®
Gyártói Cikkszám :
BBOMO1
Funkció :
Mosó- és öblítószer
Várható kiszállítás :
2024.05.21
További adatok
Raktáron
3 485 Ft
Egységár: 3,49 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Részletek

Óvja családját és környezetét a természetes anyagokból készült BioBrill® mosószer és öblítővel! Mindenféle géptípushoz használható, moshat vele színes és fehér ruhákat egyaránt. Alacsony hőfokon elég vele mosni (30-40 °C). 3-4 mosás után megszünteti az általános elszürkülést, így ruhái ragyogóbbak lesznek. Kíméletesen mos, mivel nem tartalmaz szintetikus anyagokat, ruhái mosás után puhák maradnak, ezért nem szükséges hozzá öblítő.

A mellékelt táblázatban található az adagolás.

2. Megszünteti az elszürkülést.
3. 100% környezetbarát.
4. Színes és fehér ruhákat is moshat vele.
5. Kíméli ruháit.
6. Nem terheli szervezetét, mert mosás után nem maradnak ruháiban szintetikus maradványok!

Semmilyen állati eredetű származékot nem tartalmaz, illetve állatkísérleteket sem végeztünk a termék fejlesztésekor. Továbbá minden káros anyagtól mentes.

Biztonsági adatlap tartalmazza az összetevőket.
Eltartható: 5 és 30 oC között, a flakonon jelzett időpontig.
Kiszerelés: 1000 ml
pH 10,5

Biztonsági figyelmeztetés

A figyelmeztető mondatok
H319 Súlyos szemirritációt okoz.
EUH 208 Hexyl salicylate -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

 

e

Adatok
Címkék
Szulfátmentes, Vegán, ÖKO flakonban, Biológiailag lebomló, Növényi alapanyagokból, Színezékmentes, Tartósítószer-mentes, Méreganyagmentes, Pálmaolajmentes, Foszfátmentes, Mosószer és öblítő
A Brilliance Kft.-ről

A hígított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet.

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak. A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet.

Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak, a ballonokat, flakonokat pedig igény szerint visszavesszük, és gondoskodunk az újrahasznosításukról.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek