TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Pure BIO Uborka-Lime-Menta Energiaital, 250ml

Pure BIO Uborka-Lime-Menta Energiaital, 250ml
Pure BIO Uborka-Lime-Menta Energiaital, 250ml

A PURE BIO® ENERGY ital energiája természetes koffein (stimuláns), teljes nádcukor (energiahordozó) és 10% gyümölcslé tartalom kombinációjából származik. Ebben a temrészetes energiaitalban található koffeint közvetlenül természetes kávébabból vonják ki. A szintetikus alapon előállított koffeinhez képest a természetes koffein kíméletesebb a gyomorhoz, és hatása tovább tart. Rendkívül ízletes, frissítő energiabomba, mely természetes löketet ad egész napra!

 

 

Bővebben
Gyártó :
puroBIO
Gyártói Cikkszám :
9120037002066
Funkció :
Energetizálás
Várható beérkezés :
2024.06.27
További adatok
Rendelhető
499 Ft
Egységár: 2,00 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Részletek

KOFFEIN

A PURE BIO® energiaitalban található koffeint közvetlenül természetes kávébabból vonják ki. A szintetikus alapon előállított koffeinhez képest a természetes koffein kíméletesebb a gyomorhoz, és hatása tovább tart. Ezzel szemben minden hagyományos energiaital szintetikus koffeint tartalmaz

NÁDCUKOR

A természetes cukor finomítatlan, és tartalmazza a cukornádban található összes ásványi anyagot, különösen a vasat, magnéziumot, kalciumot, valamint a B-vitaminokat. Az ilyen típusú cukor jellegzetes íze a karamell.

ÁSVÁNYVÍZ

A természetes tanúsított ásványvíz, föld alatti kutakból származik, jól védett minden szennyeződéstől, és közvetlenül a forrásnál töltik. Tartalma csak kis mértékben váltakozhat.

A PURE BIO® ENERGY ital energiája természetes koffein (stimuláns), teljes nádcukor (energiahordozó) és 10% gyümölcslé tartalom kombinációjából származik.

ZÖLDSÉGLÉ - A természetes energia

A zöldséglevek (uborka, lime, menta - összesen 10%) természetes és értékes tápanyagokkal látják el a szervezetet.

TISZTASÁG

A PURE BIO® Energy Drink szigorúan ellenőrzött és tanúsított összetevői kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó összetevőkből készülnek.

IGAZOLÁS

A PURE BIO® Energy Drink összetevőit előállító gazdaságokat, a betakarítást, a tárolást és a teljes termelési folyamatot folyamatosan figyelemmel kísérik. Független, államilag engedélyezett intézmények vizsgálják és tanúsítják ezeket a termékeket.

Adatok
Címkék

Taurin, Mesterséges színezékek, Mesterséges édesítőszerek, Mesterséges adalékanyagok, Mesterséges aromák, Szacharóz, Glükóz, Nátrium, Glükuronolakton, Inozit, Niacinamid, Kalciumpantetonát, Piridoxin HCL, Pantotetikus sav

Kiszerelés
250ml
Hatóanyag
Taurin
PURE BIO

Az egész egy ötlettel kezdődött, amiből koncepció lett, és elvezetett receptünk laboratóriumi megvalósításához. A részletek iránti szeretetünktől, a termék iránti szenvedélyünktől és szakterületi kompetenciánktól vezérelve megkezdődött egy új márka, a PURE Energy® fejlesztése.

Feltételezések születtek, miszerint az energiaitalok piaca erősen versengő piac, és az új szolgáltatóknak komoly küzdelmek várnak arra, hogy versenyképesek maradjanak ezen a piacon. Ez igaz, majdnem.

Sokkal többet kínálunk egy egyszerű energiaitalnál. Ezzel az elmúlt években sikerült stabil pozíciót elérni az állítólagos túltelített piacon.

Napról napra kitartás, őszinteség és egyértelműen meghatározott márkastruktúra, termékünk különleges ízével párosulva nemcsak országos, hanem nemzetközi terjeszkedésben is támogat bennünket. Ez nélkülözhetetlenné tesz bennünket globális partnereink számára.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek