A nyírfacukor a kutatások során bizonyította, hogy nem csak fogvédő hatása miatt érdemes beépíteni az étrendbe, hanem diétás előnyei miatt is kitüntetett helyet foglal el az édesítőszerek között!
Az Európai Unióban, Finnországban készített Xukor 100% nyírfacukrot tartalmaz. A nyírfacukor előállítása során a fa alapanyagú gyártás biztosíték a legmagasabb minőségre.
Döntő részt nyírfából készítik és egy kevés bükkfát használnak fel a kinyerése során.
Felhasználásával mellékíz nélkül édesítheti az ételeit és élvezheti fogyasztásának számos előnyét. A 7-es glikémiás indexű alapanyag nem vált ki inzulin választ a szervezetből.
Mivel a gombák nem tudják lebontani, ezért a candida diéta esetén is kifejezetten ajánlott. Hátránya, hogy emiatt kelt tészták készítésére nem alkalmas. Meggátolja a szájban lévő baktériumok savtermelését, emiatt nem okoz fogszuvasodást. Mivel lassan bomlik le a szervezetben,
ezért az éhségérzetet is késlelteti.
A Xukor egyaránt kiváló különböző desszertek, fagylaltok, torták és fagylaltok alapanyagaként,
valamint kitűnő ízesítő bármilyen ételhez és italhoz egyaránt. A hagyományos cukorhoz hasonlóan
használhatjuk, így a receptek megváltoztatásával sem kell bajlódnunk.
Kutyáknak és más kisállatoknak nem adható.
Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású! Érdemes eleinte kisebb mennyiségekben
hozzászoktatni szervezetünket.
A xilit fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Tartalmaz: 100% nyírfacukor
Átlagos tápérték 100 g-ban:
Energia: 1004 kJ/240 kcal
Zsír: 0 g
amelyből telített zsírok: 0 g
Szénhidrát: 100 g
amelyből cukrok: 0 g
amelyből poliolok: 100 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Finnország
Kiszerelés: 1000 gramm