TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Bio őrölt süngomba 30g

Bio őrölt süngomba 30g
Bio őrölt süngomba 30g

Emésztés, idegrendszer támogató természetes összetevőkkel a kiegyensúlyozott táplálkozás szerves része lehet!

Bővebben
Gyártó :
Gyöngyösi ésTársai Kft.
Gyártói Cikkszám :
BG_5999886653132
Funkció :
Emésztés segítése
További adatok
Beszerzés alatt
3 745 Ft
Egységár: 125 Ft/g
Nem vásárolható!
A vásárlás után járó pontok: 75 Ft
Részletek

 ŐRLEMÉNYEINK A GOMBA TERMŐTESTÉT ÉS SPÓRÁJÁT EGYARÁNT TARTALMAZZÁK!

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK, TERMÉSZETES FORMÁBAN!

Csomagolás: őrlemény üveg tégelyben.

Nettó tömeg: 30 g bio süngomba őrlemény.

125 Ft / g

Összetevők: Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó őrölt süngomba.

Termékünk 100%-ban alacsony hőmérsékleten szárított bio süngomba őrleményt tartalmaz adalékanyag nélkül.

Tápérték 100 g termékben: Energia 645 KJ, 155 Kcal; Zsír 9,2g (amelyből telített zsírsavak 4,9 g); Szénhidrát 3,9 g (amelyből cukrok 1,7g); Fehérje 14,2 g; Só < 0,1 g. A tápértéktáblázatban feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.

Származás: Magyarországon termesztett és szárított gombaőrlemény.

Hogyan fogyasszuk?

  • Forrázatot készítünk: fél mokkáskanálnyi gombaport kávés csészébe rakunk, majd a forralóban felforralt vízzel (kb. 0,5-1 dl) leforrázzuk, állni hagyjuk, kihűlés után fogyasztjuk. Napjában legalább kétszer érdemes így fogyasztani. Ízlés szerint ízesíthetjük fahéjjal, mézzel, vagy felönthetjük zöldség-gyümölcslével!
  • Ételekbe (pl. joghurt, kefir, túró) belekeverve is fogyasztható.

Figyelmeztetés: gombára, gombaspórára allergiásoknak a fogyasztása nem javasolt!

A különböző gyógygombák élelmiszerek, melyek önállóan nem alkalmasak betegségek gyógyítására, de adott problémák esetén kiegészíthetik az orvosi terápiát, és hozzásegíthetnek bennünket egy egészségesebb élethez!

A gomba por nem gyógyszer, használata nem helyettesíti az orvosi terápiát, csak kiegészítheti azt.  Jelen élelmiszer fogyasztása nem helyettesíti az egészségtudatos táplálkozást és az egészséges életmódot, sem az orvosa által előírt gyógyszeres és egyéb kezelési módokat! Kérdéseivel forduljon orvosához!

 

Adatok
Kiszerelés
30g
Formula
Por
Csomagolás
Üveg
Tömeg
140 g/db
Biogomba

A gyógygombák, illetve a belőlük előállított termékek kapcsán az első kérdésnek mindig annak kell lenni, hogy 

​„hol, milyen körülmények között termett a gomba?”

A Ganoderma lucidum adaptogén, az egész testre hat – előnyös, kumulatív,  normalizált élettani hatásainak azonban alapvető feltétele a megbízható, standardizált minőségű gomba/gombatermék, ami csak bio körülmények között, organikus termeléssel biztosítható. Ennek megfelelően a minőségi termelésnek bio-akkreditációval kell rendelkeznie.

Az eddigi nagyszámú tudományos eredmény, tapasztalat alapján a vörös Ganoderma lucidum gyógygomba mint bioregulátor dolgozik a testben. „Harmonizáló” képessége révén fenntartja a testi egyensúlyt, segítheti, javíthatja az általános jó közérzetet, fokozhatja a vitalitást, támogathatja az immunrendszert, az agyi és egyéb élettani funkciókat. A Ganoderma lucidum adaptogén, az egész testre hat – előnyös, kumulatív, normalizált élettani hatásainak azonban alapvető feltétele a megbízható, standardizált minőségű gomba / gombatermék, ami csak bio körülmények között, organikus termeléssel biztosítható. Ennek megfelelően a minőségi termelésnek bio-akkreditációval kell rendelkeznie. A gyógygombák, illetve a belőlük előállított termékek kapcsán az első kérdésnek mindig annak kell lenni, hogy „hol, milyen körülmények között termett a gomba?”

A gyógygombák – így a Ganoderma lucidum – bio-termelésének előnyei:

A gombákat a lehető legtisztább, a legkisebb környezeti szennyezésű/terhelésű körülmények között kell termelni. A gombák ugyanis kiterjedt micélium-hálózatuk révén a növekedés helyén lévő termőközegből/talajból és vízből szivacsszerűen nagyon könnyen felvesznek mindent, amit ott „találnak”. Éppen ezért az emberi egészségre ártalmas természetes eredetű anyagok és azok bomlástermékei,

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek