A kurkuma sokoldalú ayurvédikus gyógynövény. Leginkább a dél-ázsiai konyhában találkozhatunk vele, amelynek az egyik legsokoldalúbban alkalmazható alapanyaga. Erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, antikarcinogén (daganatellenes), antibakteriális, antivirális (vírusölő), antimikrobás és immunstimuláló hatású.
A termék tulajdonságai:
- Késleltetheti a rákos sejtek növekedését és burjánzását
- Lassíthatja a szürkehályog képződést
- Javíthatja a cukorbetegek anyagcseréjét
- Antidementív hatású lehet
Bio, Vegán, Természetes anyagokból, GMO mentes, Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, Élelmi rostban gazdag, Nátriumszegény/sószegény
Javasolt felhasználás: Húsok, levesek fűszereként, vagy zöldségek és szószok ízesítésére használjuk, de például a Worcester-mártás és a curry fűszerkeverékeknek is fontos alapanyaga. Kevésbé ismert, hogy bőrápolás céljára is kitűnő.
Egy adag = 5g
Figyelmeztetés:
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
A fenti termék étrend-kiegészítő, mely nem minősül gyógyszernek és nem alkalmas betegségek kezelésére.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!