Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

CERATO - KÉKGYÖKÉR

Ár:
3.990 Ft
A megmagyarázható, leírható dolgoktól való félelemre, például betegségtől, fájdalomtól, szegénységtől, sötéttől, egyedülléttől, szerencsétlenségtől való félelemre. A mindennapi élet félelmeire. Az ilyen típusú emberek titkolják, csendesen viselik félelmeiket, melyekről nem szívesen beszélnek másoknak. – Dr. Edward Bach – A tizenkét gyógyító és más orvosságok
Egységár: 199,50 Ft/ml
Cikkszám: 741273004622
Gyártó: A. Nelson & Co Ltd.
Raktárkészlet 1: Raktáron
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

“CERATO-Kékgyökér azoknak, akikben nincs elegendő önbizalom, hogy meghozzák saját döntéseiket. Állandóan mások tanácsát kérik, melyek gyakran félrevezetik őket.” Dr. Edward Bach

Ismerős az a helyzet amikor belül tudjuk, hogy mit szeretnénk, de szükségünk van valakire, aki jóváhagyja a döntésünket? A saját magunkban való kételkedés nagyon gyakori, szinte mindenkivel előfordul, de néhányunk sokkal jobban megvisel ez a bizonytalanság és náluk mindenre hatással vannak, amit tesznek. A CERATO-Kékgyökér típusra jellemző, hogy belső hangjuk talán túl halk ahhoz, hogy meghallják azt és meggyőzze őket. Folyamatosan keresik mások társaságát, hogy bátorítást kapjanak tőlük saját belső bölcsességük megerősítésében.

Gwenda Kyd, vegyész és Bach-virág tanácsadó, a Cambridgei Egyetem munkatársa, ahol a növényeket kutatja. Természetesen a Bach-virágokra is sor került, így jóvoltából sok érdekességet megtudhatunk róluk. Gwenda hozzájárulását adta, hogy lefordítsuk írásait, fogadjátok szeretettel. Írásait könyv formában is közreadta, The Plants of Dr Bach címmel.

Cerato - Kékgyökér Bach-virágeszencia

Cerato – Kékgyökér Bach-virágeszencia

CERATO- Kékgyökér ókori kapcsolata

Latin név: Ceratostigma villimottiana

Virágzás: augusztus-szeptember

Elkészítése: napoztatásos módszer

Ezt a növényt kínai ólomvirágnak és kékgyökérnek is hívják, Kína, Nyugat-szecsuáni részéről és Tibetből származik. A Ceratostigma nemzetségfajai kék virágú cserjék, melyhez tartozik a Plumbaginaceae, Ólomvirágfélék családja is. Az elnevezés a latin plumbum, ólom szóból származik. Az elnevezés utalhat a virág ólomkék színére, de az is elképzelhető, hogy idősebb Pilniushoz kapcsolódik, aki az ólommérgezés kezelésére használta ez a növényt.

A willmottianum elnevezés Ellen Willmott kertész tiszteletére történt, aki támogatta a kínai növényfelfedező expedíciót, ahol felfedezték ezt a növényt.

Ellen Willmott

Ellen Willmott

Fitoterápia: CERATO-Kékgyökér

A népi gyógyászat a kékgyökeret reuma, sérülések, és a mumpsz kezelésére használta. A növény kémiai analízise során több hatóanyagot határoztak meg, ezek a plumbagin, plumbagin-sav, plumbolakton A és B, N-transz-kaffeoil-tiramin, eszkuletin és további 9 másik összetevőt.

Plumbagin

Plumbagin

Gyártó

Alkalmazás

, , ,

Mennyiség

Mértékegység

Módszer

Felfedezés helye

Felfedezés éve

Csoportosítás

,

Latin név

Célcsoport Felnőtt
Csomagolás Üveg
Formula Cseppek
Kiszerelés (db) 1 db
Kiszerelés (ml) 20ml

Bach-virágesszencia

Dr. Edward Bach (1886-1936) angol orvos már az 1930-as években kulcsfontosságúnak tartotta, hogy megismerje betegei érzelmi- és gondolatvilágát, és ezt figyelem-be véve kezelje őket.Meghatározott 38 alap érzelmi állapotot, – amit később hét különböző csoportba sorolt – melyek mindegyikére elkészített egy-egy eszenciát. Ezek előállításához virágokat, növényi részeket és forrásvizet használt fel.Így születtek az eredeti Bach®-virágeszenciák, melyek támogatást nyújthatnak azokban az érzelmi kihívásokban, amikkel a mindennapi élet során találkozunk. Az Originál Bach®-virágeszenciák népszerűsége 1930 óta töretlen, ma már több millió ember használja szerte a világon Bach doktor cseppjeit.

Az Originál Bach®-virágok

Dr. Edward Bach korának elismert kutatóorvosa, bakteriológusa 38 alapvető negatív lelki állapotot határozott meg és elkészítette a hozzájuk kapcsolódó virágeszenciákat virágokból vagy növényi részekből. Londoni praxisát feladva vidékre költözött Sotwellbe, egy Mount Vernon nevű falusi házba, ahol folytatta kutatásait asszisztensével Norah Weeksszel. Ma ez a ház ad otthont a The Bach Centrenek. Mind a mai napig itt készülnek az anyatinktúrák – ami az első lépés az eszenciák elkészítésében –, dr. Edward Bach utasításai alapján. A legtöbb virág és növény az eredeti gyűjtőhelyéről, a The Bach Centre kertjéből származik, ahol azokat dr. Bach az 1930-as években megtalálta.Az Originál Bach®-virágeszenciák és készletekA 38 féle Originál Bach®-virágeszencia 10 és 20 ml-es kiszerelésű készletben, egyesével pedig 20 ml-es üvegekben kapható.A dobozok a 38 Originál Bach®-virágeszenciát és 2 üveg Originál RESCUE® cseppet tartalmaznak. A 10 ml-es szett speciális belső kiképzése lehetővé teszi, hogy 20 ml-es eszenciákat tegyen a helyükre. A 20 ml-es szett tartalmaz még 2 db üres keverék üveget is. A belső borításon található eszencianevek feliratai egyszerűvé teszik a szükséges szer megtalálását. Ezek a készletek professzionális felhasználásra is alkalmasak, valamint kitűnő ajándékok lehetnek Bach®-virág szakértőknek és a hétköznapjaikban az eszenciákat rendszeresen használók számára is.Keresse az eredetiséget igazoló logót!

Bach-virágterápia választó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés