Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Collango Collagen Powder - Kollagén por eper 330G

Ár:
4.290 Ft
Egységár: 13,00 Ft/g
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.190 Ft
Gyártó: Collango

Collango Collagen Powder - Kollagén por eper 330 g - 500 mg C-Vitaminnal és 15 mg szerves Cinkkel. A Collango kollagén a Peptan® 1-es típusú marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Rousselot gyárt.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Collango Collagen Powder - Kollagén por eper 330 g - 500 mg C-Vitaminnal és 15 mg szerves Cinkkel. A Collango kollagén a Peptan® 1-es típusú marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Rousselot gyárt.

Választható ízek: 

  • eper
  • citrom
  • málna
  • natúr

Bőrszerkezet átalakító

A kollagén a bőr fő szerkezeti eleme, szervezetünk szárazanyagtartalmának 70 – 80%-át teszik ki. Ez biztosítja a bőr rugalmasságát, hidratáltságát.

A kollagén rostok felelősek a bőrszövet karbantartásáért. Ahogy öregszünk, a kollagén termelődés csökken a szervezetünkben. Ennek eredménye a keményebb bőr, a ráncok kialakulása és a száraz bőr, ami kevésbé köti meg a vizet. 

A Peptan® mint tiszta fehérje jelentősen ösztönözi az ízületek és a csontok egészségét. Ugyancsak segíti az izomzatot, ezáltal segít a korral járó mozgásszervi nehézségek csökkentésében.

Javított ízületi működés, kevesebb fájdalom

A porcok 70-95 %-át kollagén rostok alkotják, amelyek felelősek szerkezetükért, erősségükért. A kollagén elfogyasztása során a kollagén peptidek felhalmozódnak a porcban, így ez a folyamat megakadályozza a porcok elhasználódását. Napi 8 g Peptan® elfogyasztása lényegesen csökkenti az ízületi fájdalmat és növeli az ízületi funkciókat, valamint annak rugalmasságát.

Ízület- és kötőszövet védelem

Sportolás közben-mint például a futás vagy biciklizés- gyakran végzünk ismétlődő, nagy intenzitású mozdulatokat. Idővel a túl sok terhelés a porcok, ínak, ízültek sérüléséhez, kopásához vezethetnek. A kötőszövetek megtalálhatóak az összes izomban és ínban. A kötőszövetben található szerkezeti fehérjék kulcsfontosságúak az ízületi, izomzati egészség fenntartásában. Az egyedülálló aminosav összetételének köszönhetően, a kollagén peptidek bizonyítottan segítik megakadályozni a csontszerkezet megváltozását, valamint csökkentik a fájdalmat.

Aminosav profil

(Aminosavak 100g fehérjében)

Alanin 8100mg
 Arginin 8400mg
Aszparaginsav        6600mg
Glutaminsav         12400mg
Glicin                    20600mg
Hisztidin                800mg
Hidroxilizin            1200mg
Hidroxiprolin          11400mg
Izoleucin                1500mg
Leucin                   2900mg
Lizin                      3400mg
Metionin                600mg
Fenil-alanin 2100mg
Prolin                    11500mg
Szerin                    3400mg
Treonin                 1900mg
Tirozin                            500mg
Valin                     2400mg

 

Előnyei
-Könnyen használható
-Víztiszta oldhatóságú
-Hőstabil

Összetétel:

Eper íz esetén: Peptan kollagén, aszkorbinsav, természet azonos eper aroma, édesítő: steviol glikozidok, cink citrát, színezék: azorubin*

*: A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat!


1 adag tartalmaz: 10 g Peptan kollagén, 500 mg C-vitamin, 15 mg cink

Kiszerelés: 330g (30 adag)

Adagolási javaslat:
11g port (1 adagolókanál) oldjunk fel ízlés szerint (1-2dl-be javasoljuk), bármilyen hideg folyadékba vagy joghurtba.

Fogyasztási javaslat:
Lehet fogyasztani ciklikusan, három hónapon keresztül 11g Collango kollagént fogyasztva, majd elégséges heti 11g-ot fogyasztani vagy állandó jelleggel minden nap fél adagot (5,5g-ot) fogyasztani.

Allergén információ:
Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés:
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Formula Por
Funkció Bőrfeszesítés
Íz Eper
Kiszerelés (g) 330 g

A COLLANGO-ról

COLLANGO kollagén

A Collango kollagén a Peptan® 1-es típusú marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Rousselot gyárt. A Peptan® kollagén egy nagy tisztaságú természetes, bioaktív termék, amelynek fehérjetartalma több mint 97% (száraz tömegre számítva), ebben a formában az emberi szervezet számára könnyen emészthető és hasznosítható, amit tudományos elemzés is bizonyít (Asghar Henrickson és Rousselot, 2007).

A Peptan® kollagén peptid 100%-ban természetes és biztonságos fehérje összetételből áll. Világszerte használják, tudományosan megállapították, hogy javítja az általános ízületi mobilitást, a csontok szerkezetét és a bőr természetes szépségét.

Kitünő aminosav forrás, hiszen a Peptan® 18 aminosavat tartalmaz. Túlsúlyban van a glicin, a prolin és a hidroxi-prolin, amely körülbelül az 50%-át adja a teljes aminosav tartalomnak. A glicin és a prolin koncentráció 10-20-szor magasabb, mint más fehérjékben. Ez a nagyon speciális aminosav összetétel biztosítja a Peptan nutri-funkcionális tulajdonságait, amelyek nem találhatóak meg más fehérjeforrásokban.
A Peptan bioaktív peptideket tartalmazó, kíméletes enzimatikus hidrolízissel készült natív kollagén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés