TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Dr.Kelen Bázis Univerzális Alapmasszázskrém 500ml

Dr.Kelen Bázis Univerzális Alapmasszázskrém 500ml
Dr.Kelen Bázis Univerzális Alapmasszázskrém 500ml
A Dr. Kelen Bázis univerzális masszázskrém bármilyen természetes illóolajjal, bőrtápláló ampullával keverhető.
Bővebben
Gyártó :
Dr.Kelen
További adatok
Beszerzés alatt
Nem vásárolható!
Részletek

A Dr. Kelen Bázis univerzális masszázskrém lehetőséget kínál, hogy vendége számára a legkedvezőbb masszázskrémet Ön állítsa össze! A masszázskrém bármilyen természetes illóolajjal, bőrtápláló ampullával keverhető, de önmagában is kiváló. Rövid és hosszabb ideig tartó masszázs során a masszázsfogások tökéletesen kivitelezhetők.

 

Tartósítószert, illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.

Hypoallergén: klinikai vizsgálat garantálja, hogy még az érzékeny bőrt sem irritálja.

Aktív hatóanyagai: eukaliptuszolaj

Adatok
Kiszerelés
500
Formula
Krém
Hatóanyag
Eukaliptusz
Allergének
Hypoallergén
A Dr.Kelen-ről

A 100%-ban magyar tulajdonú céget dr. Kelen András és felesége dr. Kelen Andrásné dr. Murányi Ágnes (mindketten gyógyszerészek) 1992-ben alapították azzal a céllal, hogy a legkorszerűbb összetételű, természetes és innovatív kozmetikumokat fejlesszenek és gyártsanak egészségtudatos felhasználók részére.

Speciális „problémamegoldó”, egészségmegőrző termékeink fejlesztésénél nagy hangsúlyt fektetünk a természetes növényi hatóanyagok alkalmazására, valamint a tartósítószerek, mesterséges illatanyagok és színezékek használatának elkerülésére.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek