TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Dr.Kelen Luna Borókás Reumasszázs Sósborszesz Emulgél 150ml

Dr.Kelen Luna Borókás Reumasszázs Sósborszesz Emulgél 150ml
Dr.Kelen Luna Borókás Reumasszázs Sósborszesz Emulgél 150ml
Reumatikus-, mozgásszervi panaszok, izom-, ízületi fájdalmak esetén a problémák enyhítésére kínál természetes megoldást.
Bővebben
Gyártó :
Dr.Kelen
Funkció :
Ízület és izomfájdalom
További adatok
Beszerzés alatt
Nem vásárolható!
Részletek

Reumatikus-, mozgásszervi panaszok, izom-, ízületi fájdalmak esetén a problémák enyhítésére kínál természetes megoldást.

Biológiailag aktív anyagai, valamint gyógynövények illóolaj-kombinációja (Herbal-System) biztosítják a kedvező hatást. A bőrbarát összetételű készítmény minden bőrtípus esetén használható. Gondosan kialakított összetétele optimális ideig tartó masszírozást tesz lehetővé.

 

Használja naponta 2-3 alkalommal. Használata nem jár egészségügyi kockázattal. 1223/2009/EC szerinti kozmetikai termék.

Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
Hypoallergén: még a különösen érzékeny bőrt sem irritálja!

Gyógyszerészek által fejlesztett.

Aktív hatóanyagai: borókaolaj, levendulaolaj, kámfor, mentol

Adatok
Kiszerelés
150
Formula
Gél
Hatóanyag
Borókaolaj
Allergének
Hypoallergén
A Dr.Kelen-ről

A 100%-ban magyar tulajdonú céget dr. Kelen András és felesége dr. Kelen Andrásné dr. Murányi Ágnes (mindketten gyógyszerészek) 1992-ben alapították azzal a céllal, hogy a legkorszerűbb összetételű, természetes és innovatív kozmetikumokat fejlesszenek és gyártsanak egészségtudatos felhasználók részére.

Speciális „problémamegoldó”, egészségmegőrző termékeink fejlesztésénél nagy hangsúlyt fektetünk a természetes növényi hatóanyagok alkalmazására, valamint a tartósítószerek, mesterséges illatanyagok és színezékek használatának elkerülésére.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek