TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Dr.Kelen Luna Diabetes lábspray - cukorbetegek lábára 100ml

Dr.Kelen Luna Diabetes lábspray - cukorbetegek lábára 100ml
Dr.Kelen Luna Diabetes lábspray - cukorbetegek lábára 100ml
A cukorbetegek lábának komplex védelmét, szakszerű ápolását, megfelelő állapotban tartását biztosítja.
Bővebben
Gyártó :
Dr.Kelen
Funkció :
Diabetes lábszindróma
További adatok
Beszerzés alatt
Nem vásárolható!
Részletek

A cukorbetegek lábának komplex védelmét, szakszerű ápolását, megfelelő állapotban tartását biztosítja. Meghatározó aktív összetevői a bőr természetes mikrobiológiai védelmét támogató teafaolaj, a mikrocirkulációt optimalizáló borókaolaj, a hám és sebregeneráló Arginine, Allantoin és a frissítő mentol.

Napi rendszerességgel permetezze talpra, lábfejre és az ujjak közé. Gyorsan, nyomtalanul beszívódik. Használata a Dr.Kelen Diabetes lábkrém mellé kiegészítőként is ajánlott. Kellemes, múló meleg érzet jelentkezhet.

 

Felhasználási javaslat: Használja naponta 2-3 alkalommal. Használata nem jár egészségügyi kockázattal.

 

1223/2009/EC szerinti kozmetikai termék.

Figyelmeztetés: Csak ép bőrfelületen használja! 

Tartósítószer, mesterséges illat-,színezőanyag- mentes. Gyógyszerészek által fejlesztett.


Aktív anyagai: Teafa olaj, Arginin, Allantoin, Mentol

Adatok
Címkék
tartósítószer mentes
Kiszerelés
100
Formula
Spray
Hatóanyag tartalom
0
Hatóanyag
Növényi kivonat
Allergének
Tartósítószer mentes
A Dr.Kelen-ről

100%-ban magyar tulajdonú céget dr. Kelen András és felesége dr. Kelen Andrásné dr. Murányi Ágnes (mindketten gyógyszerészek) 1992-ben alapították azzal a céllal, hogy a legkorszerűbb összetételű, természetes és innovatív kozmetikumokat fejlesszenek és gyártsanak egészségtudatos felhasználók részére.

Speciális „problémamegoldó”, egészségmegőrző termékeink fejlesztésénél nagy hangsúlyt fektetünk a természetes növényi hatóanyagok alkalmazására, valamint a tartósítószerekmesterséges illatanyagok és színezékek használatának elkerülésére.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek