TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Dr.Kelen SelfSun Tan Önbarnító - szolid barnaság 150ml

Dr.Kelen SelfSun Tan Önbarnító - szolid barnaság 150ml
Dr.Kelen SelfSun Tan Önbarnító - szolid barnaság 150ml
Normál bőrre ajánlott önbarnító, amely nem károsítja, nem öregíti, nem szárítja a bőrt, mivel hatóanyaga a bőr legfelső, elhalt sejtjeivel képez természetes színreakciót.
Bővebben
Gyártó :
Dr.Kelen
További adatok
Beszerzés alatt
Nem vásárolható!
Részletek

Normál bőrre ajánlott.

Napallergia, fényérzékenység és anyajegyes bőr esetén is bátran használható.

Arcra-testre történő egyenletes felvitelét követő 3-5 óra múlva (ún. time-tan-effect) alakul ki a "felkent" barnaság. Nem károsítja, nem öregíti, nem szárítja a bőrt, mivel hatóanyaga a bőr legfelső, elhalt sejtjeivel képez természetes színreakciót.

A bőr természetes hámlásával a barnaság eltűnik, "lekopik", ezért a tartós, egyenletes barnaság megtartásához az önbarnító alkalmazását 3-5 naponként ismételni szükséges.

 

Aktív hatóanyagai: DHA, Erythrulose, E-vitamin

Tartósítószert, színezőanyagot nem tartalmaz!
Hypoallergén: Klinikai vizsgálat garantálja, hogy még a különösen érzékeny bőrt sem irritálja!

Gyógyszerészek által fejlesztett.

Adatok
Kiszerelés
150
Formula
Krém
Bőrtípus
Normál
Allergének
Hypoallergén
A Dr.Kelen-ről

A 100%-ban magyar tulajdonú céget dr. Kelen András és felesége dr. Kelen Andrásné dr. Murányi Ágnes (mindketten gyógyszerészek) 1992-ben alapították azzal a céllal, hogy a legkorszerűbb összetételű, természetes és innovatív kozmetikumokat fejlesszenek és gyártsanak egészségtudatos felhasználók részére.

Speciális „problémamegoldó”, egészségmegőrző termékeink fejlesztésénél nagy hangsúlyt fektetünk a természetes növényi hatóanyagok alkalmazására, valamint a tartósítószerek, mesterséges illatanyagok és színezékek használatának elkerülésére.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek