Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Bach-virageszenciak

Bach-virágeszenciák alkalmazása

A Bach-virágeszenciák alkalmazása nagyon egyszerű. Már csak azért is, mert számtalan módja van a használatuknak, így mindenki a számára legkényelmesebb módot választhatja ki.

Az adagolás tekintetében nincs különbség a gyerekek és a felnőttek adagolása között.

Ezen kívül vannak más módszerek is, csak azok talán annyira nem ismertek. Nézzük sorba, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre.

BELSŐLEG

Közvetlen bevétel

Hígítás nélkül közvetlenül a szájba csöpögtetünk 2-2 cseppet a kiválasztott eszenciákból. Ekkor azonban számítsunk rá, hogy, hamarabb elfogy.
Napi adagja 4 x 2 csepp.
Maximum 7 eszencia használható egyszerre.

Hígítva

A legáltalánosabban elterjedt a keveréküveg és a pohár módszer, melyeket bemutatok most neked lépésről lépésre. Az Originál Bach-virágeszenciákat használhatod egyesével vagy összeállíthatod azt a kombinációt a 38-ból, ami a jelenlegi érzelmi állapotodnak megfelel.
Maximum 7 eszencia használható egyszerre.

Pohár módszer

Cseppents 2-2 cseppet a kiválasztott eszenciákból vagy 4 cseppet a RESCUE® keverékből egy pohár vízbe és lassan kortyold el. Ezt naponta 4 alkalommal ismételd meg.

A Bach-virágeszenciák nem olyan érzékenyek, mint a homeopátiás szerek, ezért nem csak vízbe, hanem teába, gyümölcslébe, kávéba is beleteheted.

Rendezés:

Keresés