TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó

HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó
HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó
A HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztóval gyorsan és könnyen kezelheti a közönséges kéz- és lábszemölcsöket.
Bővebben
Gyártó :
HeltiQ
Funkció :
Szemölcs kezelése
További adatok
Beszerzés alatt
Nem vásárolható!
Részletek
  • A kéz- és lábszemölcsök hatékony kezelésére
  • Könnyű, gyors, biztonságos és hatásos
  • Gyermekbarát fagyasztási módszer a szemölcsökre

 

MI A HELTIQ WARTFREEZER SZEMÖLCSFAGYASZTÓ?

A HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztóval gyorsan és könnyen kezelheti a közönséges kéz- és lábszemölcsöket. A HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó hatóanyaga az orvosok által használt hatékony fagyasztási módszeren alapul. Ezt a fajta kezelést krioterápiának nevezik. A krioterápia hosszú évek óta alkalmazott, megbízható, hatékony fagyasztási módszer. A HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó adagolója lehetővé teszi azt, hogy a szemölcs típusától függően a megfelelő adagot használjuk.
Az adagoló speciálisan kialakított nyílása a kezelés alatt megvédi a szemölcs körüli egészséges bőrt, mert a szemölcsöt pontosan meg lehet célozni vele. A fagyasztási folyamat fokozatos, és mindössze 10 másodpercig tart. A fokozatos fagyasztási folyamat kevésbé fájdalmas, mint a szokásos fagyasztási módszerek. Ezért ideálispéldául kisgyermekek kezelésére.
A szemölcs a kezelést követő 10-14 nap múlva leesik, a helyén új, egészséges bőr képződik. Nincs szükség összeállítani, a HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó azonnal használható.
Hatásos, biztonságos és rendkívül könnyű a használata! 

 

MI A SZEMÖLCS?

A szemölcsök kemény, érzéketlen, bőrkeményedés-szerű jóindulatú kinövések, amelyek úgy nézhetnek ki, mint egy karfiol. Gyakran előfordulnak a kézen és lábon, méretük 3 és 6 mm közötti. A szemölcsöknek több fajtája létezik, a leggyakoribbak a kéz- és lábszemölcsök. A kéz- és lábszemölcsökön kívül léteznek még uszodszemölcsök, bőrkinövések és genitális (nemi) szemölcsök. 

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A HELTIQ WARTFREEZER SZEMÖLCSFAGYASZTÓHOZ

A HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó orvostechnikai eszköz, mely egyben gyógyászati segédeszköznek is minősül! (CE0344) Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!
A HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó közönséges kéz- és lábszemölcsök kezelésére alkalmazható. Javasoljuk, hogy a HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztót csak azután használja, miután gondosan tanulmányozta a használati útmutatót.

Adatok
Kiszerelés
0
Formula
Gél
Hatóanyag tartalom
0
Csomagolás
Applikátoros
A HeltiQ-ról
A holland HeltiQ a szemölcseltávolítás szakértője. Kétféle szemölcsfajtára kínál megoldást, legyen szó közönséges (uszodai) szemölcsről vagy lógó szemölcsről (fibrómáról). A közönséges szemölcsöt a humán papilloma (HPV) vírus okozza, mely rendkívül fertőző és elterjedt környezetünkben. A szemölcsnek sokféle fajtája ismert, leggyakrabban lábon és kézen fordulnak elő. A fibróma, lógó szemölcs vagy bőrkinövés nőknél és férfiaknál egyaránt előfordul. Kialakulása ismeretlen, ezért megelőzése sem megoldott. Spontán alakulnak ki, rendszerint hónaljban, a nyak és torok környékén, esetleg mell alatt. Jóindulatú és nem fertőző kinövések, de nem esztétikusak és olyan helyen keletkeznek, ahol a ruha dörzsöl, így irritációt, viszketést okozhatnak. A készítmény a szemölcsök leghatékonyabb kezelési eljárásán, a krioterápián (a szemölcs fagyasztásán) alapul. A WartFreezer közönséges szemölcsök eltávolítására alkalmas, már egy használattal (10-40 másodperc alatt) gyökeréig fagyasztja a szemölcsöt. Előnye, hogy gyermekbarát, biztonságos, az applikátor használata egyszerű. A Skintags lógó szemölcsök eltávolítására lett kifejlesztve. Használata könnyű és biztonságos, eredményként pedig 10-14 nap után örökre eltávolítja a lógó szemölcsöt.
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek