TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

JutaVit Búzafű Ph Balance Kapszula 70Db

JutaVit Búzafű Ph Balance Kapszula 70Db
JutaVit Búzafű Ph Balance Kapszula 70Db
A JutaVit Zöld búzafű pH balance kapszula a legtöbb hasonló termékkel szemben nem csak zöld búzát, hanem zöldárpát és csalánt is tatalmaz.
Bővebben
Gyártó :
JutaVit
Gyártói Cikkszám :
ML064920
Funkció :
Lúgosítás
További adatok
Beszerzés alatt
Nem vásárolható!
Részletek

A JutaVit Zöld búzafű pH balance kapszula a legtöbb hasonló termékkel szemben nem csak zöld búzát, hanem zöldárpát és csalánt is tatalmaz.

 

A kapszula szedésével nagy mennyiségű zöld táplálékhoz juthat, egy optimális lúgos környezetben pedig a test öngyógyító folyamatai jobban működnek. Optimális pH-egyensúlyban, a test elkezdi megszabadítani magát a felesleges zsírtól, mely az elsavasodás következménye volt. Megnőhet az energiaszintje, és megerősödik a szervezet immunrendszere.

 

Adagolás: Napi 3x1 kapszula bő folyadékkal egészben lenyelni.

 

Napi adag tartalmaz: Búzafű 420mg Zöldárpa 300mg Csalánlevél 120 mg

Adatok
Címkék
diéta,étrend-kiegészítő,fogyókúra
Kiszerelés
70
Formula
Kapszula
Hatóanyag tartalom
420
A Jutavit-ről

A Jutavit márka ötszörös Superbrands és négyszeres Magyar Brand díjas!

Alapvető célunk az egészségre való fokozott figyelem és az egészségről való gondoskodás, valóban kedvező áron.


Segítséget kívánunk nyújtani mindazok számára, akik a normál táplálkozásból nem tudják fedezni a napi vitamin és ásványi anyag szükségleteiket.

Küldetésünk


Céljaink, törekvéseink nagyon világosak: a lehető legjobb, széles körben kipróbált termékeket kínálni partnereink és fogyasztóink számára.

Teljesen automatizált modern termelési technológiát alkalmazunk, hogy folyamatosan a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani.

Egyedülállóan fejlett minőségirányítás rendszerünknek köszönhetően, minden egyes termékünket egyenként értékeljük, egyedileg sorszámozzuk valamint adatbázisban tároljuk, bármilyen panasz nyomon követhetősége végett.

Maximálisan elkötelezettek vagyunk termékeink minősége iránt és folyamatosan igyekszünk megszolgálni vásárlóink bizalmát.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek