Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért másabb a Marnys, mint a többi táplálékkiegészítő?

Miért másabb a Marnys, mint a többi táplálékkiegészítő?

Egyre közismertebb az a tény, miszerint a vitaminok és ásványi anyagok felszívódási aránya magasabb az eleve oldott (folyékony) formájú táplálékkiegészítők esetében, ezért nyitott a Marnys monodózis kiszerelésű, folyékony, fiolás termékekkel a hazai piacon.

 

A Marnys termékei már a magyar vásárlók számára is széles körben elérhetőek; a bio nagykereskedésekben, a Rossmann hálózatában, valamint néhány webáruházban is, mint pl. az Egészség Palace. Ezen kívül közel 200 patikában is megtalálhatóak országszerte a termékek.

 

Világszerte nő a különféle allergiás megbetegedések száma (légúti, bőr- és emésztőszervrendszeri), mert az emberi immunrendszer számára sokszor felismerhetetlen és kezelhetetlen az a rengeteg vegyszer és génmódosított élelmiszer, amivel nap, mint nap találkozunk.

Hazánkban szerencsére a tudatos táplálkozás is egyre inkább előtérbe kerül, így a különféle mentességi igényeknek eleget tevő - laktóz-, glutén-, tojás-, mogyoró-, élesztő-, génmódosított alapanyagoktól, finomított cukortól mentes - és a magyar piacon még unikumnak számító Marnys vitaminok mind jobban bekerülnek a köztudatba, a folyékonyság mellett kiemelkedő jelentőségű mentességi ismérveikkel. A magyar egészségtudatos vásárlók jellemzően környezetbarátok is, ezért nagyra értékelik a Marnys ökológiai lábnyom minimalizálási törekvéseit.

 

Mivel Magyarországon is egyre nagyobb teret hódít a vegánság, amely nem csupán étkezési szokás, de életszemlélet is, mely minden formáját elutasítja az állatok kizsákmányolásának, a Marnys vegán termékei valódi hozzáadott értéket képviselnek a táplálékkiegészítők piacán.

Összességében a márka legjelentősebb termékelőnyeit a folyékony formában elérhető, sokféle mentességgel bíró, prémium minőségű alapanyagai jelentik, valamint az a tény, hogy a magyar piacon eddig nem elérhető kombinációkban kínál vitaminokat. 

 

A Marnys célja a termékportfólió bővítése, beleértve a bio, vegán, laktózmentes, gluténmentes gemmoterápiás és méregtelenítő termékeket is. Hamarosan várható, hogy a Marnys vegán sporttermékeket is bevezet a magyar piacra, így szolgálva ki az egyre nagyobb számú egészségtudatos vásárlók igényeit.

Keresés