TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Ohropax Windwolle 12db

Ohropax Windwolle 12db
Ohropax Windwolle 12db
A készre formált füldugó anyaga természetes, víztaszító birkagyapjú. Viselése egyszerű és kellemes, sem a hallóképességet, sem a fül normál szellőzését nem befolyásolja.
Bővebben
Gyártó :
Ohropax
Funkció :
Víztaszítás
További adatok
Beszerzés alatt
Nem vásárolható!
Részletek

Fürdés, zuhanyozás, hajmosás – ma már az alapos higiénia mindennapjaink részét képezi. A tisztálkodás kellemes élmény, de gyorsan juthat nemkívánatos víz a fülbe. Ilyenkor jó, ha kéznél van az OHROPAX Windwolle, ezzel szárazon és melegen tarthatja a fülét.

huzat, a hideg levegő és a nedvesség rendkívül kellemetlenek az emberi fül számára. Nagyon egyszerű gondoskodni a megelőzésről. Csak tegyen egy csomag Ohropax Windwolle-t a bőröndjébe, és máris élvezheti a kirándulást vagy a tengerparti sétát úgy, hogy nem zavarja a szeles időjárás.

 

A készre formált füldugó anyaga természetes, víztaszító birkagyapjú. Viselése egyszerű és kellemes. Sem a hallóképességet, sem a fül normál szellőzését nem befolyásolja. A termék a tengervíznek is ellenáll, és gyerekek számára is kiválóan alkalmas.

 

Felhasználási javaslat:

  • A már készre formázott füldugót illessze a hallójáratba. Időnként ellenőrizze, hogy stabilan helyezkedik-e el fülben. A fülnek és a füldugónak tisztának és száraznak kell lennie.
  • Nagy víznyomás, vagy a füldugó kilazulása csökkentheti a termék védőhatását, ezért ne használja búvárkodásnál, toronyugrásnál, illetve ha sérült a dobhártyája vagy belsőfüle gyulladásban van. Ha kétségei vannak, kérdezze kezelőorvosát.

Az OHROPAX Windwolle-nak semmiféle hallás károsító hatása nincs. A füldugót újra lehet használni mindaddig, amíg higiéniai szempontból kifogástalan állapotban van. Ehhez használat után a füldugókat óvatosan csavarjuk ki, hogy a maradék nedvességet eltávolítsuk, majd szárítsuk ki alaposan a levegőn. Szappannal ne tisztítsuk, mert azzal eltávolíthatjuk a víztaszító impregnálást.

 

Az OHROPAX WINDWOLLE  a fület szárazon és melegen tartja:

  • szélben
  • hidegben
  • nedvesség esetén
  • huzatban
  • fürdéskor
  • úszásnál
  • zuhanyozáskor
  • hajmosásnál

 

TOLERÁLHATÓSÁG

Az Ohropax Windwolle kifejezetten jól tolerálható termék. Semmiféle ismert, allergiát okozó összevetőt nem tartalmaz.

Adatok
Címkék
füldugó
Kiszerelés
0
Formula
Birkagyapjú
Hatóanyag tartalom
0
Az Ohropax-ról
A zaj beteggé tesz. Az a gondolat, hogy a zaj megszokható, teljességgel helytelen. Sajnos minél erősebb hanghatásnak vagyunk kitéve, annál jobban károsulnak a belsőfül finom érzősejtjei. Ha túlzott a zaj általi terhelés vagy hiányzik a pihenés a zajhatások között, akkor ezek az érzősejtek károsulhatnak. Egy tanulmány szerint, aki 65 decibel zaj mellett él, például egy forgalmas, hangos utcában lakik, annak 20%-kal nagyobb az esélye arra, hogy szívinfarktust szenved. A zaj okozta hallásromlás nem gyógyítható, tehátlegfontosabb a megelőzés. Az Ohropax kiváló minőségű füldugói ehhez nyújtanak segítséget. Kiváló zajszigetelési értékekkel bírnak, viselésük kellemes és különféle zajszituációkban alkalmazhatóak. Anyaguk, alakjuk, hatásuk különböző. Főbb csoportjai az előfülben és hallójáratban használhatóak. Az előfülben használható a viaszos pamutvatta, illetve a szilikon anyagú füldugók. A hallójáratban pedig a habosított műanyag és a lágy, lamellás, műanyagzsinórral összekötött füldugó használatos. Utóbbi nagy előnye, hogy a nagyobb zajokat megszűri, de például az emberi beszédet átengedi, így munkahelyen is használható. Méretüket tekintve hosszabbak vagy rövidebbek, speciális hallójárathoz is alkalmazkodnak, könnyen eltávolíthatóak. Főbb céljukat tekintve zaj, víz, huzat és szél ellen kínálnak megoldást. Kiválóan alkalmazhatóak pihenéshez, alváshoz, úszáshoz, fürdéshez, hajmosáshoz is. Gyerekeknek, kisebb hallójáratúaknak is kínálunk termékeket. A nyugodt, zajmentes alvást vagy pihenést pedig a 3D Alvómaszk teszi még kellemesebbé. Két színben (pink, sötétkék) kerül forgalmazásra, 3D kialakításának köszönhetően nem roncsolja a szempillákat, zavartalan pislogást tesz lehetővé, nincs zavaró izzadás vagy nyomás a szemhéjon vagy környékén. Anyagát tekintve kellemesen puha, habosított, fényt át nem eresztő maszk, mindkét oldalán bőrbarát anyaggal és tépőzáras szalagos rögzíthetőséggel.
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek