TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Rapunzel Chia omega power BIO 100ML

Rapunzel Chia omega power BIO 100ML
Rapunzel Chia omega power BIO 100ML
Rapunzel Chia omega power (dió-, lenmag- és chiamagolaj keverék). Biotermék. Naponta ajánlatos 1-2 evőkanálnyit fogyasztani belőle.
Bővebben
Gyártó :
Rapunzel
Gyártói Cikkszám :
1001985
További adatok
Beszerzés alatt
Nem vásárolható!
Részletek

Biotermék. 
Összetevők: dióolaj nativ* 50%, lenolaj* natív 40%, chiamagolaj* (salvia hispanica) hidegen sajtolt 10% - *=ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Naponta ajánlatos 1-2 evőkanálnyit fogyasztani belőle.
Csomagolása: minőségmegőrző OXYGUARD– csomagolásban.
Felhasználási javaslat: az olajat ne hevítsük, használat előtt jól rázzuk fel.
Hűvös helyen, fénytől védve tároljuk!
Származási hely: nem EU-mezőgazdaság.

Ellenőrizte: DE-ÖKO-006.Tápérték 100 g termékre:
Energia:3700 KJ / 900 kcal
Zsír:100 g
ebből telített zsírsav:8,9 g
egyszeresen telítetlen zsírsav:16,9 g
többszörösen telítetlen zsírsav:74,2 g
szénhidrát:0 g
ebből cukor:0 g
fehérje:0 g
só:0 g
E vitamin:8 mg (67%*)
-*=„napi beviteli (táplálkozási) referenciaérték”(NRV %-a)
Adatok
Címkék
bio
A Rapunzel-ről

Az egészséges bioélelmiszerek iránti elkötelezettség fémjelzi azt az utat, melyet a Rapunzel Naturkost alapítói, Joseph Wilhelm és Jennifer Vermeulen bejárt az egykori natúrtermékeket forgalmazó bolttól egy világméretű vállalat létrehozásáig. A Rapunzel cég a biotermelés úttörője, 40 éves fennállása óta töretlen fejlődést mutat és példamutató tevékenységével nagy mértékben hozzájárul Földünk természeti értékeinek megtartásához, a fenntartható gazdálkodáshoz.

Jelentős szerepet vállal a génmódosított növények termesztése ellen irányuló nemzetközi mozgalomban. A „fair” kereskedelem megvalósításának is egyik úttörője, saját, önálló logója a „Hand in Hand” logó, a fehér és fekete emberek kézfogása a barátság, az összetartozás és az egymásrautaltság jelképe. A cég a fejlődő világban megtermelt alapanyagokat (kókusz, egzotikus gyümölcsök, kávé, kakaó) tisztességes áron vásárolja meg partnereitől. Ezen partnereknek szociális támogatást is nyújt és ezzel munkájukért tisztességes megélhetést biztosít.

A Rapunzel cég egyik alapelve a teljes átláthatóság. Ennek bizonyítéka az is, hogy a cég székhelyén Legauban a gyártás helyszínét az érdeklődők előzetes bejelentkezés alapján meglátogathatják. A vezetett program keretében filmet nézhetnek meg a cég világviszonylatban is jelentős tevékenységéről, projektjeiről, a cég filozófiájáról. Betekintést nyerhetnek a magas minőségű biotermékek gyártási folyamatába. A múzeumban interaktív állomáshelyek teszik élvezetessé a cég történetével való ismerkedést, és virtuális utazást tehetünk a tengeren túli HAND IN HAND-partnerek országaiba. A program keretében lehetőség van a termékek megkóstolására is ill. a helyszínen működő több száz négyzetméter alapterületű bioboltban mindenki ízlése szerint vásárolhat.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek