TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Rapunzel Jódtartalmú tengeri só algával 500G

Rapunzel Jódtartalmú tengeri só algával 500G
Rapunzel Jódtartalmú tengeri só algával 500G
Biotermék. A finoman őrölt alga természetes módon, a kívánt mennyiségben biztosítja a jódot a sóban.
Bővebben
Gyártó :
Rapunzel
Gyártói Cikkszám :
1200335
További adatok
Beszerzés alatt
1 360 Ft
Egységár: 2,72 Ft/g
Nem vásárolható!
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Részletek

Biotermék. Összetétel: tengeri só, alga (0,4%). 
A finoman őrölt alga természetes módon, a kívánt mennyiségben biztosítja a jódot a sóban. A tengeri só nincs finomítva és fehérítve és nem tartalmaz szórást segítő anyagot. Gyártástó függően nyomokban zellert tartalmazhat.
Ellenőrizte: DE-ÖKO-006.

Származási hely: nem-EU-mezőgazdaság.Tápérték 100 g termékre:
Energia:2 kJ/ 0,4 kcal
zsír:0,0 g
ebből telített zsírsav:0,0 g
szénhidrát:0,1 g
ebből cukor:0,1 g
ballasztanyag:0,0 g
fehérje:<0,1 g
só:97 g
Jód:2000 µg (1333%*)
*= ajánlott napi adag %-os aránya
Adatok
Címkék
bio,fűszer,sófélék
Tömeg
500 g/db
A Rapunzel-ről

Az egészséges bioélelmiszerek iránti elkötelezettség fémjelzi azt az utat, melyet a Rapunzel Naturkost alapítói, Joseph Wilhelm és Jennifer Vermeulen bejárt az egykori natúrtermékeket forgalmazó bolttól egy világméretű vállalat létrehozásáig. A Rapunzel cég a biotermelés úttörője, 40 éves fennállása óta töretlen fejlődést mutat és példamutató tevékenységével nagy mértékben hozzájárul Földünk természeti értékeinek megtartásához, a fenntartható gazdálkodáshoz.

Jelentős szerepet vállal a génmódosított növények termesztése ellen irányuló nemzetközi mozgalomban. A „fair” kereskedelem megvalósításának is egyik úttörője, saját, önálló logója a „Hand in Hand” logó, a fehér és fekete emberek kézfogása a barátság, az összetartozás és az egymásrautaltság jelképe. A cég a fejlődő világban megtermelt alapanyagokat (kókusz, egzotikus gyümölcsök, kávé, kakaó) tisztességes áron vásárolja meg partnereitől. Ezen partnereknek szociális támogatást is nyújt és ezzel munkájukért tisztességes megélhetést biztosít.

A Rapunzel cég egyik alapelve a teljes átláthatóság. Ennek bizonyítéka az is, hogy a cég székhelyén Legauban a gyártás helyszínét az érdeklődők előzetes bejelentkezés alapján meglátogathatják. A vezetett program keretében filmet nézhetnek meg a cég világviszonylatban is jelentős tevékenységéről, projektjeiről, a cég filozófiájáról. Betekintést nyerhetnek a magas minőségű biotermékek gyártási folyamatába. A múzeumban interaktív állomáshelyek teszik élvezetessé a cég történetével való ismerkedést, és virtuális utazást tehetünk a tengeren túli HAND IN HAND-partnerek országaiba. A program keretében lehetőség van a termékek megkóstolására is ill. a helyszínen működő több száz négyzetméter alapterületű bioboltban mindenki ízlése szerint vásárolhat.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek