TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Rapunzel Kakaó crunch, 70%-os keserűcsoki táblás, VEGÁN 80G

Rapunzel Kakaó crunch, 70%-os keserűcsoki táblás, VEGÁN 80G
Rapunzel Kakaó crunch, 70%-os keserűcsoki táblás, VEGÁN 80G
BIO-, HAND IN HAND és VEGÁN termék.
Eredeti svájci csokoládé. Fogyasztása intenzív és hosszan tartó kakaóélményt nyújt.
Bővebben
Gyártó :
Rapunzel
Gyártói Cikkszám :
1431280
További adatok
Beszerzés alatt
Nem vásárolható!
Részletek

BIO-, HAND IN HAND és VEGÁN termék.
Eredeti svájci csokoládé. Fogyasztása intenzív és hosszan tartó kakaóélményt nyújt.
Összetétel: kakaómassza, teljes értékű nádcukor* 27%, kakaóvaj, kakaókrokant* 8% (nádcukor*, kakómassza*), kakaópor*, bourbon vanília* -*= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.  
Nyomokban diófélét, tejet, szóját tartalmazhat.
 
Ellenőrizte: CH-BIO-004.

Származási hely: nem EU-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre:
Energia:2330 kJ/ 559 kcal
zsír:40 g
ebből telített zsírsav:25 g
szénhidrát:36 g
ebből cukor:31 g
ballasztanyag:10 g
fehérje:8,0 g
só:0,03 g
Nátrium:12 mg
Adatok
Címkék
bio,csoki,vegán
Tömeg
80 g/db
A Rapunzel-ről

Az egészséges bioélelmiszerek iránti elkötelezettség fémjelzi azt az utat, melyet a Rapunzel Naturkost alapítói, Joseph Wilhelm és Jennifer Vermeulen bejárt az egykori natúrtermékeket forgalmazó bolttól egy világméretű vállalat létrehozásáig. A Rapunzel cég a biotermelés úttörője, 40 éves fennállása óta töretlen fejlődést mutat és példamutató tevékenységével nagy mértékben hozzájárul Földünk természeti értékeinek megtartásához, a fenntartható gazdálkodáshoz.

Jelentős szerepet vállal a génmódosított növények termesztése ellen irányuló nemzetközi mozgalomban. A „fair” kereskedelem megvalósításának is egyik úttörője, saját, önálló logója a „Hand in Hand” logó, a fehér és fekete emberek kézfogása a barátság, az összetartozás és az egymásrautaltság jelképe. A cég a fejlődő világban megtermelt alapanyagokat (kókusz, egzotikus gyümölcsök, kávé, kakaó) tisztességes áron vásárolja meg partnereitől. Ezen partnereknek szociális támogatást is nyújt és ezzel munkájukért tisztességes megélhetést biztosít.

A Rapunzel cég egyik alapelve a teljes átláthatóság. Ennek bizonyítéka az is, hogy a cég székhelyén Legauban a gyártás helyszínét az érdeklődők előzetes bejelentkezés alapján meglátogathatják. A vezetett program keretében filmet nézhetnek meg a cég világviszonylatban is jelentős tevékenységéről, projektjeiről, a cég filozófiájáról. Betekintést nyerhetnek a magas minőségű biotermékek gyártási folyamatába. A múzeumban interaktív állomáshelyek teszik élvezetessé a cég történetével való ismerkedést, és virtuális utazást tehetünk a tengeren túli HAND IN HAND-partnerek országaiba. A program keretében lehetőség van a termékek megkóstolására is ill. a helyszínen működő több száz négyzetméter alapterületű bioboltban mindenki ízlése szerint vásárolhat.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek