TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Rapunzel Kamutspagetti teljes kiőrlésű 500G

Rapunzel Kamutspagetti teljes kiőrlésű 500G
Rapunzel Kamutspagetti teljes kiőrlésű 500G
Biotermék. Eredeti olasz tészta, mely teljes kiőrlésű kamutlisztből tojás nélkül készült.
Bővebben
Gyártó :
Rapunzel
Gyártói Cikkszám :
503300
További adatok
Beszerzés alatt
Nem vásárolható!
Részletek

Biotermék. Eredeti olasz tészta. Főzési idő 8 perc.
Összetevől ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó teljes kiőrlésű kamutlisztből, tojás nélkül készült. Kitűnő íz és értékes beltartalmi anyagok jellemzik a kamutot, mely ősi gabonafajta.

Ellenőrizte: IT-BIO-006.

Származási hely: nem EU mezőgazdaság.Tápérték 100 g termékre:
Energia:1439 kJ/ 341 kcal
zsír:2,7 g
ebből telített zsírsav:0,4 g
szénhidrát:61 g
ebből cukor:3,6 g
ballasztanyag:11 g
fehérje:12 g
só:<0,1 g
Adatok
Címkék
bio,tészta
Kiszerelés
500
Tészta fajta
Speciális tészták
Tömeg
500 g/db
A Rapunzel-ről

Az egészséges bioélelmiszerek iránti elkötelezettség fémjelzi azt az utat, melyet a Rapunzel Naturkost alapítói, Joseph Wilhelm és Jennifer Vermeulen bejárt az egykori natúrtermékeket forgalmazó bolttól egy világméretű vállalat létrehozásáig. A Rapunzel cég a biotermelés úttörője, 40 éves fennállása óta töretlen fejlődést mutat és példamutató tevékenységével nagy mértékben hozzájárul Földünk természeti értékeinek megtartásához, a fenntartható gazdálkodáshoz.

Jelentős szerepet vállal a génmódosított növények termesztése ellen irányuló nemzetközi mozgalomban. A „fair” kereskedelem megvalósításának is egyik úttörője, saját, önálló logója a „Hand in Hand” logó, a fehér és fekete emberek kézfogása a barátság, az összetartozás és az egymásrautaltság jelképe. A cég a fejlődő világban megtermelt alapanyagokat (kókusz, egzotikus gyümölcsök, kávé, kakaó) tisztességes áron vásárolja meg partnereitől. Ezen partnereknek szociális támogatást is nyújt és ezzel munkájukért tisztességes megélhetést biztosít.

A Rapunzel cég egyik alapelve a teljes átláthatóság. Ennek bizonyítéka az is, hogy a cég székhelyén Legauban a gyártás helyszínét az érdeklődők előzetes bejelentkezés alapján meglátogathatják. A vezetett program keretében filmet nézhetnek meg a cég világviszonylatban is jelentős tevékenységéről, projektjeiről, a cég filozófiájáról. Betekintést nyerhetnek a magas minőségű biotermékek gyártási folyamatába. A múzeumban interaktív állomáshelyek teszik élvezetessé a cég történetével való ismerkedést, és virtuális utazást tehetünk a tengeren túli HAND IN HAND-partnerek országaiba. A program keretében lehetőség van a termékek megkóstolására is ill. a helyszínen működő több száz négyzetméter alapterületű bioboltban mindenki ízlése szerint vásárolhat.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek