TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Rapunzel Kesudió BIO 100G

Rapunzel Kesudió BIO 100G
Rapunzel Kesudió BIO 100G

Biotermék, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. HAND IN HAND termék. Ásványi anyagokban gazdag energiaforrás. Egészséges csemege, ázsiai ételek készítéséhez is ajánlott.

Bővebben
Gyártó :
Rapunzel
Gyártói Cikkszám :
204150
További adatok
Beszerzés alatt
2 055 Ft
Egységár: 21 Ft/g
Nem vásárolható!
A vásárlás után járó pontok: 41 Ft
Részletek

Biotermék, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. HAND IN HAND termék. Ásványi anyagokban gazdag energiaforrás. Egészséges csemege, ázsiai ételek készítéséhez is ajánlott.   
 
Ellenőrizte: DE-ÖKO-006.

Származási hely: indiai mezőgazdaság.Tápérték 100 g termékre:
Energia: 2453 kJ/ 590 kcal
zsír: 42,20 g
amelyből telített zsírsav:8,80 g
szénhidrát:30,50 g
amelyből cukor:15,30 g
ballasztanyag:2,9 g
fehérje:20,60 g
só:0,035 g
Adatok
Címkék
bio,olajos mag
Kiszerelés
100
Tömeg
100 g/db
A Rapunzel-ről

Az egészséges bioélelmiszerek iránti elkötelezettség fémjelzi azt az utat, melyet a Rapunzel Naturkost alapítói, Joseph Wilhelm és Jennifer Vermeulen bejárt az egykori natúrtermékeket forgalmazó bolttól egy világméretű vállalat létrehozásáig. A Rapunzel cég a biotermelés úttörője, 40 éves fennállása óta töretlen fejlődést mutat és példamutató tevékenységével nagy mértékben hozzájárul Földünk természeti értékeinek megtartásához, a fenntartható gazdálkodáshoz.

Jelentős szerepet vállal a génmódosított növények termesztése ellen irányuló nemzetközi mozgalomban. A „fair” kereskedelem megvalósításának is egyik úttörője, saját, önálló logója a „Hand in Hand” logó, a fehér és fekete emberek kézfogása a barátság, az összetartozás és az egymásrautaltság jelképe. A cég a fejlődő világban megtermelt alapanyagokat (kókusz, egzotikus gyümölcsök, kávé, kakaó) tisztességes áron vásárolja meg partnereitől. Ezen partnereknek szociális támogatást is nyújt és ezzel munkájukért tisztességes megélhetést biztosít.

A Rapunzel cég egyik alapelve a teljes átláthatóság. Ennek bizonyítéka az is, hogy a cég székhelyén Legauban a gyártás helyszínét az érdeklődők előzetes bejelentkezés alapján meglátogathatják. A vezetett program keretében filmet nézhetnek meg a cég világviszonylatban is jelentős tevékenységéről, projektjeiről, a cég filozófiájáról. Betekintést nyerhetnek a magas minőségű biotermékek gyártási folyamatába. A múzeumban interaktív állomáshelyek teszik élvezetessé a cég történetével való ismerkedést, és virtuális utazást tehetünk a tengeren túli HAND IN HAND-partnerek országaiba. A program keretében lehetőség van a termékek megkóstolására is ill. a helyszínen működő több száz négyzetméter alapterületű bioboltban mindenki ízlése szerint vásárolhat.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek