TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Rapunzel Virágszirmos fűszersó szóródobozban 90G

Rapunzel Virágszirmos fűszersó szóródobozban 90G
Rapunzel Virágszirmos fűszersó szóródobozban 90G

A színes virágszirmokkal és mediterrán fűszerekkel gazdagított sókeverék segítségével sokszínűvé varázsolhatja ételeit. A különböző virágszirmok és mediterrán fűszernövények magas aránya (30%) finoman össze van hangolva és ezáltal számos ételnek kölcsönöz csodálatos aromát.

Bővebben
Gyártó :
Rapunzel
Gyártói Cikkszám :
1200180
További adatok
Beszerzés alatt
Nem vásárolható!
Részletek

Rapunzel virágszirmos fűszersó szóródobozban. Biotermék.

Nettó súly: 90 g.

Összetétel: kősó, bazsalikom*, napraforgóvirágszirom*, oregánó*, búzavirágszirom*, körömvirágszirom*, rózsaszirom*, rozmaring*, cickafarkvirág szirom*- *=ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Gyártja: Rapunzel AG.

Ell.: DE-ÖKO-006

Származási hely: EU-/nem- EU-mg.

Min. megőrzi (nap/hó/év) a csomagolás alján jelzett ideig.Tápérték 100 g termékre:
Energia:310 kJ/ 75 kcal
zsír:<1,8 g
ebből telített zsírsav:< 1 g
szénhidrát:5,2 g
ebből cukor:3,5 g
rost:13 g
fehérje:3 g
só:70 g
Adatok
Címkék
bio,fűszer,sófélék
Tömeg
90 g/db
A Rapunzel-ről

Az egészséges bioélelmiszerek iránti elkötelezettség fémjelzi azt az utat, melyet a Rapunzel Naturkost alapítói, Joseph Wilhelm és Jennifer Vermeulen bejárt az egykori natúrtermékeket forgalmazó bolttól egy világméretű vállalat létrehozásáig. A Rapunzel cég a biotermelés úttörője, 40 éves fennállása óta töretlen fejlődést mutat és példamutató tevékenységével nagy mértékben hozzájárul Földünk természeti értékeinek megtartásához, a fenntartható gazdálkodáshoz.

Jelentős szerepet vállal a génmódosított növények termesztése ellen irányuló nemzetközi mozgalomban. A „fair” kereskedelem megvalósításának is egyik úttörője, saját, önálló logója a „Hand in Hand” logó, a fehér és fekete emberek kézfogása a barátság, az összetartozás és az egymásrautaltság jelképe. A cég a fejlődő világban megtermelt alapanyagokat (kókusz, egzotikus gyümölcsök, kávé, kakaó) tisztességes áron vásárolja meg partnereitől. Ezen partnereknek szociális támogatást is nyújt és ezzel munkájukért tisztességes megélhetést biztosít.

A Rapunzel cég egyik alapelve a teljes átláthatóság. Ennek bizonyítéka az is, hogy a cég székhelyén Legauban a gyártás helyszínét az érdeklődők előzetes bejelentkezés alapján meglátogathatják. A vezetett program keretében filmet nézhetnek meg a cég világviszonylatban is jelentős tevékenységéről, projektjeiről, a cég filozófiájáról. Betekintést nyerhetnek a magas minőségű biotermékek gyártási folyamatába. A múzeumban interaktív állomáshelyek teszik élvezetessé a cég történetével való ismerkedést, és virtuális utazást tehetünk a tengeren túli HAND IN HAND-partnerek országaiba. A program keretében lehetőség van a termékek megkóstolására is ill. a helyszínen működő több száz négyzetméter alapterületű bioboltban mindenki ízlése szerint vásárolhat.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek