TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Rapunzel Vörös pálmaolaj BIO 200G

Rapunzel Vörös pálmaolaj BIO 200G
Rapunzel Vörös pálmaolaj BIO 200G

BIO- és HAND IN HAND TERMÉK. A pálmagyümölcs húsából nyerik a vörös pálmaolajat. Magas karotin tartalmú, A és E vitaminban gazdag. A dezodorálás hatására ízsemleges, a természetes zsírsavösszetételnek köszönhetően magas hőfokra hevíthető. Süteményekhez és sütéshez egyaránt használható.

Bővebben
Gyártó :
Rapunzel
Gyártói Cikkszám :
1005350
További adatok
Beszerzés alatt
Nem vásárolható!
Részletek

100%- ban ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó BIO- és HAND IN HAND TERMÉK. A pálmagyümölcs húsából nyerik a vörös pálmaolajat. Magas karotin tartalmú, A és E vitaminban gazdag. A dezodorálás hatására ízsemleges, a természetes zsírsavösszetételnek köszönhetően magas hőfokra hevíthető. Süteményekhez és sütéshez egyaránt használható.

Felbontás után hűtőszekrényben tároljuk, így hosszan eltartható.
Ellenőrizte: NL-BIO-01.

Származási hely: equadori mezőgazdaság.Tápérték 100 g termékre:
Energia:3700kJ / 900 kcal
zsír:100 g
ebből telített zsírsav:49 g
szénhidrát:0 g
ebből cukor:0 g
fehérje:0 g
só:0 g
E vitamin:21 mg (178%*)
A vitamin:2788 µg (343%*)
*= ajánlott napi adag %-os aránya
Adatok
Címkék
bio
A Rapunzel-ről

Az egészséges bioélelmiszerek iránti elkötelezettség fémjelzi azt az utat, melyet a Rapunzel Naturkost alapítói, Joseph Wilhelm és Jennifer Vermeulen bejárt az egykori natúrtermékeket forgalmazó bolttól egy világméretű vállalat létrehozásáig. A Rapunzel cég a biotermelés úttörője, 40 éves fennállása óta töretlen fejlődést mutat és példamutató tevékenységével nagy mértékben hozzájárul Földünk természeti értékeinek megtartásához, a fenntartható gazdálkodáshoz.

Jelentős szerepet vállal a génmódosított növények termesztése ellen irányuló nemzetközi mozgalomban. A „fair” kereskedelem megvalósításának is egyik úttörője, saját, önálló logója a „Hand in Hand” logó, a fehér és fekete emberek kézfogása a barátság, az összetartozás és az egymásrautaltság jelképe. A cég a fejlődő világban megtermelt alapanyagokat (kókusz, egzotikus gyümölcsök, kávé, kakaó) tisztességes áron vásárolja meg partnereitől. Ezen partnereknek szociális támogatást is nyújt és ezzel munkájukért tisztességes megélhetést biztosít.

A Rapunzel cég egyik alapelve a teljes átláthatóság. Ennek bizonyítéka az is, hogy a cég székhelyén Legauban a gyártás helyszínét az érdeklődők előzetes bejelentkezés alapján meglátogathatják. A vezetett program keretében filmet nézhetnek meg a cég világviszonylatban is jelentős tevékenységéről, projektjeiről, a cég filozófiájáról. Betekintést nyerhetnek a magas minőségű biotermékek gyártási folyamatába. A múzeumban interaktív állomáshelyek teszik élvezetessé a cég történetével való ismerkedést, és virtuális utazást tehetünk a tengeren túli HAND IN HAND-partnerek országaiba. A program keretében lehetőség van a termékek megkóstolására is ill. a helyszínen működő több száz négyzetméter alapterületű bioboltban mindenki ízlése szerint vásárolhat.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek