Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > >

Rawnie recept - Vegán Brownie

Ne mondj le a finom desszertekről csak azért, mert próbálsz egészségesen étkezni. Próbáld ki vegán brownie receptünket! Vigyázat, függőséget okoz! :)

 
Hozzávalók:
  • 150ml víz és 1,5 evőkanál Rapunzel Lenmag liszt (vagy a klasszikus változat elkészítéséhez a keverék helyett lehet használni 3 tojást is)
  • 250g Rapunzel Étcsokoládé
  • 100g kókuszolaj
  • 130g Rapadura barna nádcukor
  • fél teáskanál só
  • fél teáskanál Bourbor vaníliapor
  • 70g liszt
  • 30g Rapunzel Fehér babliszt
  • 80g pekándió apróra vágva

 

Elkészítés:
  1. Melegítsd elő a sütőt 175°C-ra. Nagyjából 20x10cm-es tepsit teríts be sütőpapírral.
  2. A vegán recept elkészítéséhez keverd össze a 150ml vizet és a Lenmag lisztet egy tálban, majd hagyd pihenni.
  3. Vízgőz fölött olvaszd össze az étcsokoládét a kókuszolajjal, majd add hozzá a cukrot.
  4. Keverd az étcsokoládés alaphoz a lenmaglisztes masszát (vagy a tojásokat), a sót, a vaníliát, a lisztet és a bablisztet, majd az aprított pekándiót.
  5. Öntsd a tésztát a tepsibe, majd süsd nagyjából 20-25 percig.
  6. Ha elkészült hagyd kihűlni, ezután vágd csak a kívánt formára.
  7. Díszítsd pekándióval.

 

Keresés