TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Receptek

5+1 köret rizs helyett
21
Ápr

Unod a rizst, de mégis szeretnél egészséges és laktató köretet enni az ebédedhez? Adunk pár tippet, amivel színesebbé varázsolhatod főfogásaidat:

3+3 SZUPER REGGELI
21
Ápr

Már biztos rengetegszer hallottátok, hogy a legfontosabb étkezés a reggeli. Ezt nem is kell nagyon firtatni vagy magyarázni, inkább nézzünk három sós és három édes reggeli ötletet, amit imádni fogtok!

NÖVÉNYI ALAPÚ TÁPLÁLKOZÁSOK
28
Jún

Vegetáriánus, vegán..? Milyen növényi alapú étrendek közül válogathatunk? Miben különböznek? Millió kérdés merül fel a manapság divatos és egyre népszerűbb étrendek kapcsán. Annyi variációval találkozhatunk, hogy eljött az ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Menjünk végig a most ismert étrendeken, hogy te is el tudd dönteni, hogy melyik a legjobb számodra.