TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Blog

Omega-3 készítmények

Bacsi
2022.03.12 12:07
Omega-3 készítmények

Az Omega-3 zsírok (EPA, DHA) a legtöbbet vizsgált tápanyagok közé tartoznak.

Ezek a zsírsavak az evolúcióban nagyon fontos szerepet játszottak, ma meg gyakorlatilag hiányzik az étrendünkből, mivel főként a tengeri halfélékben találhatóak meg. Ezen kívül van néhány növényi eredetű forrása (dió, lenmag, repceolaj), bár ezek alfa linolénsavat tartalmaznak, ami a szervezetünk számára egy rosszabb biológiai hasznosulású zsírsav.

A halolaj és az omega-3 zsírsavak egészségügyi előnyei egyre közismertebbek. Amennyiben neked is hiányzik az étrendedből, érdemes étrend-kiegészítéssel pótolnod.