TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Natúr mosószer

Színes ruhákhoz a legjobb választás. Kíméli a textíliát, mégis erős mosó hatást biztosít. Speciális vízlágyítási technikáknak köszönhetően alacsony hőmérsékleten is tökéletesen tisztít. Allergiára hajlamos és érzékeny bőrűek számára különösen ajánlott. Vegán termék.

Tovább
Utolsó darab - Azonnali szállítás 
RRP: 5 599 Ft 
5 039 Ft
Egységár: 2 520 Ft/kg

Selymesen puhává teszi és kíméli a ruhák anyagát. Az illóolajok kellemesen természetes illatot biztosítanak. Ecocert által minősített öko mosó-tisztítószer. VEGÁN.

Tovább
Utolsó darab - Azonnali szállítás 
RRP: 1 499 Ft 
1 349 Ft
Egységár: 1,80 Ft/ml

Ápoló hatású bőrbarát termék a puha tapintású ruhákért. Ápolja a szálakat és megakadályozza a textília idő előtti kopását. Elősegíti a frissen mosott ruha könnyebb vasalását. Minősítetten bőrbarát. Bőrgyógyászatilag ajánlott. Többszörös koncentrátum. VEGÁN.

Tovább
Utolsó darab - Azonnali szállítás 
RRP: 2 199 Ft 
1 979 Ft
Egységár: 2,64 Ft/ml

Ápoló hatású bőrbarát termék a puha tapintású ruhákért. Ápolja a szálakat és megakadályozza a textília idő előtti kopását. Elősegíti a frissen mosott ruha könnyebb vasalását. Minősítetten bőrbarát. Bőrgyógyászatilag ajánlott. Szintetikus konzerváló anyagoktól mentes. Érzékeny bőrűek is használhatják.

Tovább
Utolsó darab - Azonnali szállítás 
RRP: 2 199 Ft 
1 979 Ft
Egységár: 2,64 Ft/ml

Természetes marhaepe kivonattal készül, amely különösen hatékonyan oldja a zsírt és a fehérjét. Kókuszzsírt tartalmaz amelynek rendkívüli a tisztítóhatása, illetve pálmaolajat amelynek a foltoldó hatás köszönhető. Hatékonyan eltávolítja a gyümölcs-, vér-, zsír-, tinta-, stb. foltokat az élénk színű szövetekből is.

Tovább
Azonnali szállítás 
775 Ft
Egységár: 7,75 Ft/g

Illatmentes. Érzékeny bőrre ajánlott. Bőrgyógyászatilag sikeresen tesztelt. A Német Allergia-és Asztmaszövetség ajánlásával. Használatával a ruhák könnyen kezelhetővé, puhákká válnak. 3 az 1-ben! Mosószer, öblítő és vasaláskönnyítő egyben! VEGÁN.

Tovább
Beszerzés alatt
2 399 Ft
Egységár: 1 599 Ft/l
Beszerzés alatt

Illatmentes. A Klar termékek hatékonyságuk mellett kímélik a természetet és az embert. Kíméli a mosógépet. Használatával kevesebb mosószert kell adagolnunk. Ecogarantie minősítéssel. A német Öko test magazin nagyon jó minősítésével. 

Tovább
Beszerzés alatt
1 099 Ft
Egységár: 3,38 Ft/g
Beszerzés alatt