Szűrés

Ár
2 340 Ft - 5 791 Ft
Íz
Termék státusza

TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Kollagén

A kollagén a szervezet fontos eleme, ami részt vesz az inak, a szalagok, az izmok és a porcok kialakításában.
Tovább
Utolsó darab - Azonnali szállítás 
RRP: 4 490 Ft 
4 544 Ft
Egységár: 45 Ft/db
Az Olimp COLLAREGEN™ professzionális ízületvédő. Átfogó védelem, megfelelő működés az ízületeknek!
Tovább
Utolsó darab - Azonnali szállítás 
RRP: 7 190 Ft 
5 752 Ft
Egységár: 14 Ft/g

A Beauty-Max kapszulával többféle hatóanyaggal támogathatjuk a bőr egészségét. A jelentős mennyiségű (180 mg) II. típusú kollagén, illetve a hyaluronsav a bőr, valamint a porc fontos szerkezeti felépítői.

Tovább
Azonnali szállítás 
2 805 Ft
Egységár: 94 Ft/db

A Kollagén MAX Plus tabletta jelentős mennyiségű kollagént és hialuronsavat tartalmaz. Természetes eredetű C-vitaminnal (acerola gyümölcsből), élesztőből kivont szelénnel készült.

Tovább
Azonnali szállítás 
3 565 Ft
Egységár: 119 Ft/db

A készítmény nagy mennyiségű, 140 mg hialuronsavat tartalmaz kapszulánként. A biotin hozzájárul a bőr a haj és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok, a csontok, a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.

Tovább
Azonnali szállítás 
3 720 Ft
Egységár: 124 Ft/db
A kor előrehaladtával, vagy akár a külső tényezők hatására (pl. káros napsugárzás, légszennyezés, dohányzás, stressz) a férfiakat sem kímélik az öregedési folyamatok.
Tovább
Azonnali szállítás 
3 190 Ft
Egységár: 106 Ft/db

Készítményünk a szer­vezet számára könnyen hasznosuló kollagént, hyalu­ronsavat és C-vitamint tartalmaz. A hyaluronsav a porcok építőanyaga.

Tovább
Azonnali szállítás 
3 185 Ft
Egységár: 106 Ft/db

A termékben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van, így a felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli.

Tovább
Azonnali szállítás 
5 285 Ft
Egységár: 18 Ft/g

A kollagén az emberi szervezetben megtalálható aminosav, viszont a kor előrehaladtával a mennyisége csökken, ezért a bőr és kötőszövetek rugalmasságának fenntartásához külső forrásból történő utánpótlása javasolt.

Tovább
Azonnali szállítás 
3 690 Ft
Egységár: 37 Ft/db

A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található meg a kollagénben. Mellékíz mentes édes íze miatt ételek/italok édesítésére is alkalmas. Hőálló, így süteményekbe és forró italokba is alkalmazható. Édessége kb a normál kristálycukoréval megegyező.

Tovább
Azonnali szállítás 
2 730 Ft
Egységár: 10,92 Ft/g

Neu5Gc-mentes, 2000Dalton alatti peptidméretű, közel 100%-ban hasznosuló, extra minőségű halkollagén.

Tovább
Azonnali szállítás 
5 375 Ft
Egységár: 36 Ft/g