TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Bio csíramagok, csíráztató edények

Rapunzel Bűzafű csíramag. Bio termék.100% ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó búzamag. Enyhén édeskés íz jellemzi.

Tovább
Beszerzés alatt
1 165 Ft
Egységár: 5,82 Ft/g
Beszerzés alatt

Rapunzel bioSnacky 3-szintes csíráztató tál. Az eszköz alkalmas mindenféle csíramag csíráztatására. Tartozékok: 1 db fedél, 3 db magtál, piros vízlevezető szifonok, 1 db vízgyűjtő tál (átmérő: 21 cm, teljes magasság: 15cm)

Tovább
Beszerzés alatt
12 499 Ft
Egységár: 12 499 Ft/db
Beszerzés alatt

Rapunzel bioSnacky Fitness csíramagkeverék 100% ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Bio termék. A csomag tartalma: retek-, mungobab- és búzamag.

Tovább
Beszerzés alatt
585 Ft
Egységár: 15 Ft/g
Beszerzés alatt