TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Intim mosakodó

Kifejezetten a finom bőr rendkívül gyengéd tisztítására készült. Természetes pH egyensúllyal rendelkezik, nyugtatja a bőrt szőrtelenítés vagy borotválás után. Bio fenyőolaj vitaminokat, ásványokat és mikroelemeket tartalmaz.

Tovább
Azonnali szállítás 
RRP: 1 419 Ft 
1 277 Ft
Egységár: 9,12 Ft/ml

Intim krémszappan szerves pamut kivonattal. Finoman táplálja és hidratálja a bőrt, kellemes érzetet adva. Mindennapi ápolásra és gyengéd tisztításra tervezték. Segíti a természetes ph-egyensúlyt, így kellemes komfortérzetet biztosít.

Tovább
Azonnali szállítás 
1 390 Ft
Egységár: 9,27 Ft/ml

Minősített bio intim intim gél Aloe Verával, melyet kifejezetten gyengéd tisztításra és hatékony napi ápolásra terveztek. Kellemes hűtési tulajdonsággal rendelkezik, segít fenntartani a bőr természetes ph - egyensúlyát.

Tovább
Azonnali szállítás 
1 389 Ft
Egységár: 9,26 Ft/ml
A Beliema® Expert Intim Mosakodó ajánlott a bőr tisztítására intim fertőzések esetén a megfelelő higiénia biztosítására.
Tovább
Azonnali szállítás 
2 880 Ft
Egységár: 14 Ft/ml
A Beliema® Pro-Sensitive Intim Mosakodó ajánlott a bőr tisztítására intim fertőzések esetén a megfelelő higiénia biztosítására.
Tovább
Beszerzés alatt
2 780 Ft
Egységár: 14 Ft/ml
Beszerzés alatt

Gyengéden tisztítja a legfinomabb bőrt is, enyhíti a borotva és a szőrtelenítő termékek használata utáni kellemetlenségeket. Puha érzetet nyújt egész napra. Bio Mandzsúriai arália hidrolátum puhítja és hidratálja a finom bőrt.Tejsav természetesen fenntartja az intim bőr optimális pH egyensúlyát.

Tovább
Beszerzés alatt
1 999 Ft
Egységár: 8,00 Ft/ml
Beszerzés alatt

Gyengéden tisztítja a bőrt, fenntartja az intim területek pH egyensúlyát és nedvességtartalmát. Bio Szibériai hamuvirág kivonata gazdag A- és E-vitaminokban, nyugtatja a bőrt és friss komfortérzetet nyújt.

Tovább
Beszerzés alatt
1 999 Ft
Egységár: 8,00 Ft/ml
Beszerzés alatt

A teafaolaj intim tisztálkodó gél természetes összetevői védik és helyreállítják a az intim flóra egyensúlyát. A teafaolaj intim tisztálkodó gél mentes az agresszív irritáló összetevőktől, nagyon hatásos baktériumok, vírusok és gombák ellen. Konzerváló anyagot nem tartalmaz.

Tovább
Beszerzés alatt
2 345 Ft
Egységár: 11,73 Ft/ml
Beszerzés alatt