TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Gyógygombák

Hétféle gomba keverékéből készül: pecsétviaszgomba (ganoderma), hamvaskéreg gomba (chaga), shiitake, bokrosgomba (maitake), közönséges süngomba (oroszlánsörény), vörös rovarrontógomba (cordyceps), ezüst rezgőgomba
Tovább
Azonnali szállítás 
RRP: 3 750 Ft 
3 375 Ft
Egységár: 34 Ft/g

Immunerősítő, antivirális hatású természetes gomba őrlemény, magas antioxidáns- és poliszacharid tartalma révén támogathatja a daganatos betegségek elleni küzdelmet.

Tovább
Azonnali szállítás 
RRP: 2 990 Ft 
3 978 Ft
Egységár: 40 Ft/g
Gazdag létfontosságú ásványi anyagokban, főként vasban, kalciumban, foszforban, rézben, cinkben, káliumban és nátriumban. Fellelhető benne niacin, folsav, biotin és az összes létfontosságú aminosav.
Tovább
Beszerzés alatt
RRP: 7 465 Ft 
6 345 Ft
Egységár: 106 Ft/db
Beszerzés alatt
Elsősorban a hosszan tartó betegség után a legyengült szervezet energizálására javasolják a használatát. Egyéb hagyományos alkalmazásai: a tüdő- és a vese működésének erősítése, köhögés csillapítása, a tüdők- és a hörgők váladékának csökkentése.
Tovább
Utolsó darab - Azonnali szállítás 
4 510 Ft
Egységár: 75 Ft/db

Hernyógomba micélium-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. A Cordyceps sinensis (hernyógomba) Kína, Nepál és Tibet magasan fekvő hegyvidékein honos gombafajta. Európában még kevéssé ismert, Ázsiában azonban nagy múltra tekint vissza. Kínában napjainkban is számtalan területen alkalmazzák.

Tovább
Utolsó darab - Azonnali szállítás 
5 280 Ft
Egységár: 59 Ft/db

Biológiailag aktív hatóanyagai révén (poliszacharidok, adenozin, triterpenoidok, proteinek) számos betegség megelőzésében, illetve a kialakult tünetek kezelsében lehet szerepe.

Tovább
Azonnali szállítás 
4 939 Ft
Egységár: 49 Ft/g
Nem vásárolható!
A keleti gyógyítók a süngombát a következő problémák esetén ajánlják: gyomor- és bélrendszeri panaszok, légzőszervi megbetegedések, idegi bántalmak (Alzheimer-kór, Parkinson-kór), magas koleszterinszint, gyengült immunrendszer.
Tovább
Beszerzés alatt
5 785 Ft
Egységár: 96 Ft/db
Beszerzés alatt
A Ganoderma lucidum, azaz a pecsétviaszgomba (japán nevén Reishi, kínai nevén Ling Zhi) az egyik legnagyobb becsben tartott gombafajta Ázsiában.
Tovább
Beszerzés alatt
4 335 Ft
Egységár: 72 Ft/db
Beszerzés alatt

4 féle, magas poliszacharid koncentrációjú gomba kivonat, melyet vitaminok egészítenek ki.

Tovább
Beszerzés alatt
5 420 Ft
Egységár: 68 Ft/db
Beszerzés alatt

Támogatja az immun- és idegrendszer egészséges működését, hozzájárul a szervezet oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez és a máj védelméhez.

Tovább
Beszerzés alatt
5 279 Ft
Egységár: 59 Ft/g
Beszerzés alatt

A ganoderma vagy más néven pecsétviaszgomba a keleti gyógyászat évezredek óta kedvelt szere. Meleg, nedves helyeken terem, Ázsiában őshonos. A modern kutatások is vizsgálják egészségre gyakorolt hatását, és számos területen igazolják a korábbi pozitív tapasztalatokat.

Tovább
Beszerzés alatt
3 700 Ft
Egységár: 30 Ft/g
Beszerzés alatt