TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Teák

Bio gyümölcs-fűszer teakeverék. „Hokuspokus Simsalabim!” A megfelelő fűszerekkel minden lehetséges - nincs hegy, mely megmászhatatlan és nincs út, mely bejárhatatlan - abrakadabra - légy elvarázsolva!

Tovább
Utolsó darab - Azonnali szállítás 
1 390 Ft
Egységár: 70 Ft/Filter

A legjobb fűszerteakeverék, mely segít elmenekülni a fagyos tél markából. Egy forró csésze és újra lélegezhetsz rendesen. Ez a tea különösen a hideg, náthás időszakban lehet jó segítség a legkisebbeknek. Varázslatos aromáját különösen kedvelik a gyermekek és ez a „Kutz Kutz tea”segíthet abban, hogy gyorsabban elmúljon a köhögés.

Tovább
Utolsó darab - Azonnali szállítás 
1 390 Ft
Egységár: 70 Ft/g

A Holle bio szoptatós kismama tea fogyasztását már a várandóság vége felé el lehet kezdeni, és a szoptatás alatt végig lehet fogyasztani.

Tovább
Beszerzés alatt
1 739 Ft
Egységár: 58 Ft/g
Beszerzés alatt