Szűrés

Ár
1 349 Ft - 6 860 Ft
Íz
Termék státusza

TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Vitamin gyerekeknek

Multivitamin rágótabletta gyermekek számára fejlesztve, ízletes narancsízben, így soha többé nem felejti el bevenni a napi vitamin tabelttáját.

Tovább
Azonnali szállítás 
RRP: 4 190 Ft 
3 490 Ft
Egységár: 58 Ft/db

A Vitafer liposzómás folyékony vaskészítmény nagyon magas arányban szívódik fel a szervezetben, és ez még az előtt megtörténik, hogy a belekben kifejthetné nemkívánatos mellékhatásait.

Tovább
Azonnali szállítás 
2 180 Ft
Egységár: 18 Ft/ml
Az Omega-3 Kids a magas DHA tartalmú halolaj kifejezetten gyerekek számára készült. Termékünk két éves kortól adható a gyermekeknek. Nagyon finom, eper illatú, ennek köszönhetően könnyen megszeretik a gyerekek, és szívesen fogyasztják.
Tovább
Azonnali szállítás 
3 040 Ft
Egységár: 30 Ft/db
A D-vitamin fontos a kalcium bélből történő felszívódásához és beépüléséhez, a csontképzéshez, a csontok egészséges fejlődéséhez.
Tovább
Azonnali szállítás 
1 790 Ft
Egységár: 40 Ft/db
A Vitaking Mega Vitamin Tiniknek készítménye kifejezetten a tini korosztály szervezetének igényei alapján lett összeállítva. Minden fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amivel célszerű kiegészíteni a fejlődésben lévő korosztály mindennapi étrendjét.
Tovább
Azonnali szállítás 
2 490 Ft
Egységár: 28 Ft/db
A Marslakócskák szirup vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó komplex formula.
Tovább
Beszerzés alatt
3 035 Ft
Egységár: 20 Ft/ml
Beszerzés alatt

A készítmény fogyasztása gyermekek számára javasolt a D3-vitamin pótlására, különösen a téli hónapokban (amikor a gyermek szervezetét kevesebb természetes napfény éri).

Tovább
Beszerzés alatt
2 590 Ft
Egységár: 43 Ft/db
Beszerzés alatt

Gyermekeknek készült prémium minőségű omega-3-6-9 termék, ami már 1 éves kortól adható. Átlagon felüli EPA-DHA tartalmának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú, biztonságos, természetes készítmény. Magas E- és D-vitamin tartalmú, laktóz, glutén, tejfehérje mentes.

Tovább
Beszerzés alatt
5 790 Ft
Egységár: 55 Ft/ml
Beszerzés alatt