TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Női intim készítmények

Kifejezetten a finom bőr rendkívül gyengéd tisztítására készült. Természetes pH egyensúllyal rendelkezik, nyugtatja a bőrt szőrtelenítés vagy borotválás után. Bio fenyőolaj vitaminokat, ásványokat és mikroelemeket tartalmaz.

Tovább
Azonnali szállítás 
RRP: 1 419 Ft 
1 277 Ft
Egységár: 9,12 Ft/ml

Intim krémszappan szerves pamut kivonattal. Finoman táplálja és hidratálja a bőrt, kellemes érzetet adva. Mindennapi ápolásra és gyengéd tisztításra tervezték. Segíti a természetes ph-egyensúlyt, így kellemes komfortérzetet biztosít.

Tovább
Azonnali szállítás 
1 390 Ft
Egységár: 9,27 Ft/ml
A Beliema® Expert Intim Mosakodó ajánlott a bőr tisztítására intim fertőzések esetén a megfelelő higiénia biztosítására.
Tovább
Azonnali szállítás 
2 880 Ft
Egységár: 14 Ft/ml

Minősített bio intim intim gél Aloe Verával, melyet kifejezetten gyengéd tisztításra és hatékony napi ápolásra terveztek. Kellemes hűtési tulajdonsággal rendelkezik, segít fenntartani a bőr természetes ph - egyensúlyát.

Tovább
Azonnali szállítás 
1 389 Ft
Egységár: 9,26 Ft/ml
A Beliema® Expert Intim Krém csökkenti a viszkető érzést és nem irritálja a bőrt, visszaállítja a frissesség kellemes érzését.
Tovább
Beszerzés alatt
3 600 Ft
Egységár: 72 Ft/ml
Beszerzés alatt

Biointimo vékony pamut rétegű intim és tisztasági betét, beépített anion csíkkal és egyedülálló nedvszívó és légáteresztő képességgel nyújt biztonságot egész nap. Az anion (negatív töltésű ion) semlegesíti az emberi szervezetre káros szabad gyököket, ezáltal lassítja a baktériumok szaporodását, semlegesíti a kellemetlen szagokat és jó közérzetet biztosít. 

Tovább
Beszerzés alatt
910 Ft
Egységár: 45 Ft/db
Beszerzés alatt

Finom pamut felső réteg, szélesített nedvesség elvezető lyukacsokkal, speciális átlélegző szerkezettel, parfümmentes szagmegkötő technológiával és beépített anion chippel - a tisztább intim környezetért.Ultra plusz nedvszívással, ultravékony mérettel. Extra plusz felület 4 szárnyas rögzítéssel- a minél nyugodtabb éjszakákért!

Tovább
Beszerzés alatt
910 Ft
Egységár: 114 Ft/db
Beszerzés alatt

2 x 20 betét a visszazárható csomagban. Parfümmentes szagsemlegesítés, puha pamut átszellőző felső réteg nagyobb elvezető lyukacsokkal -az izzadás ellen. Rugalmasan hajló betét - bármilyen fehérnemű alá behajthatod perforáció nélkül is.

Tovább
Beszerzés alatt
1 320 Ft
Egységár: 33 Ft/db
Beszerzés alatt

Speciális átlélegző szerkezettel, parfümmentes szagmegkötő technológiával és beépített anion chippel - a tisztább intim környezetért. Ultra erős nedvszívással és ultravékony mérettel.

Tovább
Beszerzés alatt
910 Ft
Egységár: 91 Ft/db
Beszerzés alatt

2 x 10 db betét egy visszazárható csomagban speciális átlélegző szerkezettel, parfümmentes szagmegkötő technológiával és beépített anion chippel - a tisztább intim környezetért. Ultra erős nedvszívással és ultravékony mérettel.

Tovább
Beszerzés alatt
1 320 Ft
Egységár: 66 Ft/db
Beszerzés alatt

A teafaolaj intim tisztálkodó gél természetes összetevői védik és helyreállítják a az intim flóra egyensúlyát. A teafaolaj intim tisztálkodó gél mentes az agresszív irritáló összetevőktől, nagyon hatásos baktériumok, vírusok és gombák ellen. Konzerváló anyagot nem tartalmaz.

Tovább
Beszerzés alatt
2 345 Ft
Egységár: 11,73 Ft/ml
Beszerzés alatt