TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Natúr mosogatószer

Tiszta és csillogó edényeket eredményez, takarékos, környezetbarát felhasználás mellett. Magas zsíroldó és tisztító hatásának titka a cukortenzid és zsíralkoholszulfát tartalmában rejlik. Alkohol-tartalmának köszönhetően cseppmentesen szárad. Érzékeny és allergiára hajlamos bőrűek is használhatják. Természetes narancs illóolajjal. VEGÁN.

Tovább
Utolsó darab - Azonnali szállítás 
2 249 Ft
Egységár: 1 499 Ft/l

Alaposan eltávolítja a vízkövet, zsírt, szennyeződést, lerakódásokat és rossz szagokat a nehezen elérhető helyeken is. Rendszeres használata védi készülékét, biztosítja az energiatakarékos használatot, növeli az optimális teljesítményt és a készülék élettartamát.

Tovább
Rendelhető
1 299 Ft
Egységár: 6,50 Ft/g

Cleaneco Organikus mosogatószer 1000ML - repce kivonattal. 100% növényi alapanyagból. Vegán és hipoallergén. Gondolkozz Zölden!

Tovább
Beszerzés alatt
1 830 Ft
Egységár: 1,83 Ft/ml
Beszerzés alatt