TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Hajformázó

Hajformázónk, bio ginzenggel töltve, a „rossz hajjal keltem napokra” lett kialakítva . Mélyen kondicionáló avokádóval, shea vajjal és kókusz - olajjal kiegészítve . Ez a hajformázó természetes matt színű, közepes tartású, megújuló stílusú, nulla ragyogással, kreatív kontrollt biztosítva.

Tovább
Azonnali szállítás 
RRP: 3 299 Ft 
2 969 Ft
Egységár: 40 Ft/g
Bio Koffein és bio ginkgo kivonatokkal tartást és rugalmasságot ad, arginin erősíti a hajat. Vigye fel a száraz, vagy nedves hajra, majd alakítsa ki a kívánt frizurát. Formázza haját anélkül, hogy kiszárítaná!
Tovább
Beszerzés alatt
2 590 Ft
Egységár: 26 Ft/ml
Beszerzés alatt