TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Lábápolás

Nedvességmegkötő és bőrpuhító hatóanyagokkal, bőrnyugtató kamillakivonattal és antibakteriális hatású teafa illóolajjal a száraz, megvastagodott és berepedezett sarokbőr puhítására és hidratálására.
Tovább
Beszerzés alatt
2 145 Ft
Egységár: 21 Ft/ml
Beszerzés alatt
A lábfej mindennapos ápolására, a talpon kialakuló bőrkeményedések és berepedezések megelőzésére.
Tovább
Beszerzés alatt
1 760 Ft
Egységár: 18 Ft/ml
Beszerzés alatt
Növényi kivonatainak antocián, flavonoid és szaponin hatóanyagai fokozzák a bőr mikrokeringését, kedvezően hatnak a bőrfelületi erek rugalmasságára, és elősegítik a „nehézláb” érzés mérséklését.
Tovább
Beszerzés alatt
1 925 Ft
Egységár: 19 Ft/ml
Beszerzés alatt
Az egyedi összetételű krém jótékonyan hat a felszíni visszerekre és ápolja a fáradt, nehéz érzetű lábakat. Erősíti az érfalakat, javítja a vérkeringést, sugárzóbbá teszi a bőrt és segít kevésbé észrevehetővé tenni a nem szép látványt nyújtó felszíni visszereket.
Tovább
Beszerzés alatt
3 999 Ft
Egységár: 20 Ft/ml
Beszerzés alatt
A krémet kifejezetten arra fejlesztettük ki, hogy a mélyebb rétegekbe hatolva intenzíven hidratálja a bőrt, felgyorsítva ezzel a sejtmegújulást és puhává téve a láb száraz bőrét.
Tovább
Beszerzés alatt
3 455 Ft
Egységár: 28 Ft/ml
Beszerzés alatt