TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Egyéb egészségügyi termékek

3 rétegű, eldobható, egészségügyi orr- és szájmaszk. Hipoallergén, latex mentes. Ideális védelmet nyújt a légköri szennyeződésektől, baktériumoktól.

Tovább
Azonnali szállítás 
RRP: 2 000 Ft 
1 600 Ft
Egységár: 32 Ft/db

Az ezüstkolloid vízben feloldott ezüstrészecskék sokasága. Baktériumölő hatása miatt kiválóan alkalmas szájöblögetésre.

Tovább
Azonnali szállítás 
1 690 Ft
Egységár: 6,76 Ft/ml

Biointimo vékony pamut rétegű intim és tisztasági betét, beépített anion csíkkal és egyedülálló nedvszívó és légáteresztő képességgel nyújt biztonságot egész nap. Az anion (negatív töltésű ion) semlegesíti az emberi szervezetre káros szabad gyököket, ezáltal lassítja a baktériumok szaporodását, semlegesíti a kellemetlen szagokat és jó közérzetet biztosít. 

Tovább
Beszerzés alatt
910 Ft
Egységár: 45 Ft/db
Beszerzés alatt

Finom pamut felső réteg, szélesített nedvesség elvezető lyukacsokkal, speciális átlélegző szerkezettel, parfümmentes szagmegkötő technológiával és beépített anion chippel - a tisztább intim környezetért.Ultra plusz nedvszívással, ultravékony mérettel. Extra plusz felület 4 szárnyas rögzítéssel- a minél nyugodtabb éjszakákért!

Tovább
Beszerzés alatt
910 Ft
Egységár: 114 Ft/db
Beszerzés alatt

2 x 20 betét a visszazárható csomagban. Parfümmentes szagsemlegesítés, puha pamut átszellőző felső réteg nagyobb elvezető lyukacsokkal -az izzadás ellen. Rugalmasan hajló betét - bármilyen fehérnemű alá behajthatod perforáció nélkül is.

Tovább
Beszerzés alatt
1 320 Ft
Egységár: 33 Ft/db
Beszerzés alatt

Speciális átlélegző szerkezettel, parfümmentes szagmegkötő technológiával és beépített anion chippel - a tisztább intim környezetért. Ultra erős nedvszívással és ultravékony mérettel.

Tovább
Beszerzés alatt
910 Ft
Egységár: 91 Ft/db
Beszerzés alatt

2 x 10 db betét egy visszazárható csomagban speciális átlélegző szerkezettel, parfümmentes szagmegkötő technológiával és beépített anion chippel - a tisztább intim környezetért. Ultra erős nedvszívással és ultravékony mérettel.

Tovább
Beszerzés alatt
1 320 Ft
Egységár: 66 Ft/db
Beszerzés alatt