A fokhagyma hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez, segíthet fenntartani a normál koleszterinszintet, segíthet fenntartani a szív egészségét, hozzájárulhat az egészséges májműködéshez, segíthet fenntartani az erek egészségét.
A fokhagyma a “gyógy-élelmiszerek” kategóriájába sorolódott. A hagymagumó alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására – hagyma megvágása – alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagyma jellegzetes szagáért felelősek.
Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők: kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok.
A fokhagyma:
- Hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez
- Segíthet fenntartani a normál koleszterinszintet
- Segíthet fenntartani a szív egészségét
- Hozzájárulhat az egészséges májműködéshez
- Segíthet fenntartani az erek egészségét
Felhasználási javaslat: Napi 1 kapszula
Tárolási feltételek: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől gondosan elzárva tartható.
Figyelmeztetés:
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
A fenti termék étrend-kiegészítő, mely nem minősül gyógyszernek és nem alkalmas betegségek kezelésére.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
OÉTI bejegyzési szám: 4204/2008