Vegán Paradicsomos-paprikás makaróni

Összetevők 4 fő részére
- 1 csomag Rapunzel Bio durum makaróni tészta
- 2 ek Rapunzel extra szűz olívaolaj
- 1-1db sárgarépa, cukkini és paprika kockákra vágva
- fél fej vöröshagyma apró kockákra vágva
- 1 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 1 ek Rapunzel juharszirup
- só, bors, szerecsendió, oregánó
- víz
- 1 adag Rapunzel Toscana paradicsomszósz
- 1 maréknyi rukkola
Elkészítés
Tegyél fel vizet főni, miután felforrt, a csomagoláson lévő utasítások alapján főzd meg a tésztát. Egy serpenyőben melegítsd meg az olívaolajat, majd a felaprított zöldségeket add hozzá. Öntsd rá a kimért juharszirupot, majd fűszerezd az ízlésednek megfelelően. Adj a zöldségekhez 600ml vizet, majd keverd hozzá a paradicsomszószt is. Forrald fel újra a mártást. Tálald a tésztát, rajta a szósszal, majd rukkolával díszítsd.
Jó étvágyat!
Az eredeti receptet a www.rapunzel.de/bio-rezept-tomate-paprika-makkaroni--1267.html oldalról fordítottam.