TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Zwergenwiese Szendvicskrém Medvehagymás BIO 180G

Zwergenwiese Szendvicskrém Medvehagymás BIO 180G
Zwergenwiese Szendvicskrém Medvehagymás BIO 180G
Zwergenwiese bio és vegán medvehagymás szendvicskrém. Tejfehérje, laktóz-, élesztő- és gluténmentes termék.
Bővebben
Gyártó :
Zwergenwiese
Gyártói Cikkszám :
5100015
További adatok
Beszerzés alatt
Nem vásárolható!
Részletek

Zwergenwiese bio és vegán medvehagymás szendvicskrém. 

Kinek ajánljuk szendvicskrémjeinket?

  • A természetes ízek kedvelőinek – krémes állagú, friss fűszereket tartalmazó termékek.
  • Az egészségtudatos vevőknek.
  • A finom és gyors konyha kedvelőinek.
  • Allergiásoknak.  - A termékek tej, állati tejfehérje, kötőanyag, színezék vagy adalékanyag mentesek. - Nem tartalmaznak glutént,  élesztőt, szóját vagy kukorica eredetű összetevőket.
  • A környezettudatos vevőknek. - környezet és energia kímélő technológiával készülnek.

A termékek sok B1, B6 vitamint tartalmaznak, rostban és telítetlen zsírsavakban – linolsavak- gazdagok.

Hideg és meleg szószok, dresszingek fűszerezéseként, gazdagításaként is felhasználhatók. Továbbá tésztafélékhez, felfújtakhoz, töltelékekhez is javasoljuk.

Bio és vegán termék (tejfehérje, laktóz-, élesztő- és gluténmentes).

Összetétel: napraforgómag* 28%, víz, napraforgóolaj*, uborka*13%, citromsav*citromlé-koncentrátumból*, medvehagyma* 5%, olívaolaj*, kősó, hagyma* -*= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Cukkini bulgurral -  medvehagymás szendvicskrémmel

Hozzávalók: 

1 mokkáskanál baharát (arab fűszerkeverék ) - őrölt feketebors, őrölt paprika, őrölt szerecsendió, őrölt köménymag,  őrölt koriander, őrölt fahéj, őrölt szegfűszeg,  őrölt kardamom.

1 lila hagyma

2 póréhagyma

1 csokor friss medvehagyma  (szezonon kívül fokhagyma)

60 g  Zwergenwiese medvehagymás szendvicskrém

Rapunzel szárított  darabolt paradicsom

35 g zsázsa

1 sárga cukkini (zöld is jó)

kakukkfű

Egy 170 C fokos sütőben a félbevágott és kivájt cukkiniket olajjal, sóval és kakukkfűvel  kenjük be, helyezzük  vaslapra és kb. 15 percig süssük a sütőben.  Közben forraljuk fel a vizet, tegyük bele a sót és a baharátot, majd főzzük meg benne a bulgurt 6 percig.  Vágjuk fel a lila hagymát és a póréhagymát, keverjük össze a szárított paradicsommal, adjuk hozzá a medvehagymás szendvicskrémet és ezzel az eleggyel töltsük meg a cukkiniket.



Tápérték 100 g termékre:
Energia:1455 kJ/353 kcal
zsír:34 g
ebből telített zsírsav:3,3 g
szénhidrát:3,5 g
ebből cukor:0,7 g
rost:2,5 g
fehérje:6,9 g
só:1,5 g
Adatok
Címkék
élesztőmentes,gluténmentes,laktózmentes,tejfehérjementes,vegán
Tömeg
180 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek