Szűrés

TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Bio teák

A bio teákat bio, kiváló minőségű növényekből származó összetevők jellemzik, amelyeket az élelmiszer- és italipari előírásoknak megfelelően kíméletesen dolgoznak fel. A bioteák készítésénél kiemelt figyelmet fordítanak a növények kiválasztására, termesztésére és feldolgozására. Biotermesztésnél nincs szükség vegyszerekre, műtrágyákra és egyéb káros anyagokra, így megmaradnak a természetes ízek és aromák. Sokféle biotea létezik, és a különböző fajták eltérő hatással vannak a szervezetre. A leghíresebb bioteák közé tartozik a zöld tea, a fekete tea, a kamilla tea, az édesgyökér tea, a borsmenta tea, a csalán tea, a gyömbér tea és a hársfa tea. Minden bioteának más előnyei vannak, ezért érdemes kísérletezni, hogy megtaláld a számodra megfelelőt.