TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

N&Z Nádcukor 1000g

N&Z Nádcukor 1000g
N&Z Nádcukor 1000g

A nádcukor íze lágyabb, kevésbé édes, enyhén karamellás, így tökéletesen illik süteményekhez, desszertekhez és italokhoz egyaránt. Gyakorlatilag minden olyan ételben használható, ahol hagyományos répacukrot alkalmaznánk.

Bővebben
Gyártó :
N&Z
Gyártói Cikkszám :
5999564983049
Funkció :
Édesítőszer
Várható kiszállítás :
2024.05.01
További adatok
Raktáron
1 050 Ft
Egységár: 1,05 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 21 Ft
Részletek

N&Z Nádcukor
A hagyományos répacukor kitűnően karamellizálható alternatíváját szerezheti be. Tökéletes kávé és tea ízesítésére, emellett a kelt tésztákhoz, linzerekhez,
lekvárokhoz, fagylaltokhoz, gyümölcslevekhez is kiváló választás.
A hagyományos répacukor helyettesítésére ma már több lehetőségünk van, a nádcukor pedig az egyik remek választás. Fontos megjegyezni, hogy ne
keverjük össze a barnacukorral. A barnacukor valójában színezett fehércukor, aminek a színét a barna cukorszirupnak, a melasznak köszönheti. A
nádcukor viszont természetesen előállított édesítőszer, melyet a cukornád levágása után sajtolással nyernek ki, majd centrifugálás és szárítás után készítik el.
Leginkább a gasztronómiában mutatkozik meg a nádcukor és a hagyományos répacukor közötti különbség. A nádcukor íze lágyabb, kevésbé édes, enyhén karamellás, így tökéletesen illik süteményekhez, desszertekhez és italokhoz
egyaránt. Gyakorlatilag minden olyan ételben használható, ahol hagyományos répacukrot alkalmaznánk.
A nádcukor gazdag ízvilágával és sokoldalúságával kitűnő választás a konyhában. Nem csak édesít, hanem különleges aromát és textúrát is kölcsönöz az ételeknek. Például, ha csokoládéval párosítjuk, mélyebb kakaós ízt érhetünk el vele, és karamelles íze a péksütemények ízét is tovább gazdagíthatja. (Fontos megjegyezni, hogy sütemények állagát tekintve kissé másképp viselkedhet, mint a hagyományos répacukor.)
A nádcukor továbbá remekül használható szószok, mártások és glazúrok készítésére, húsoknál mézes, karamellás bevonatot érhetünk el vele.

Átlagos tápérték 100 g-ban:
Energia: 1683 kJ/396 kcal;
Zsír: 0 g,
amelyből telített zsírok: 0 g;
Szénhidrát: 99,4 g,
amelyből cukrok: 99,4 g;
Fehérje: 0 g;
Só: 0 g
Tartalmaz: 100% nádcukor
Minőségét megőrzi: korlátlan ideig.
Tárolás: száraz, hűvös helyen
Kiszerelés: 1000 gramm

Adatok
Kiszerelés
500g
Tömeg
1 kg/db
A N&Z KFT-ről

A Németh és Zentai termékek azok az árucikkek, melyek iránt a legnagyobb szükséglet mutatkozik, legyen szó kókuszolajról, édesítőszerről vagy újonnan felfedezett alapanyagról. Továbbá olyan termékeket is megtalál (könyvek, receptfüzetek), melyek szintén nagy népszerűségnek örvendenek az érzékenyek körében. 

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek