TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Dr.Kelen Hot Paprika Kivonatos Masszázsolaj 500ml

Dr.Kelen Hot Paprika Kivonatos Masszázsolaj 500ml
Dr.Kelen Hot Paprika Kivonatos Masszázsolaj 500ml
Több hatásos gyógynövényolaj koncentrátumot tartalmazó olaj, amely a vérkeringés- és anyagcsere-fokozó hatása mellett kedvezően biztosítja a bőrszövet és az izmok, ízületek jobb vér- és oxigénellátását.
Bővebben
Gyártó :
Dr.Kelen
Funkció :
Keringés fokozása
További adatok
Beszerzés alatt
Nem vásárolható!
Részletek

Masszőrök által szívesen használt a meleg-érzetet keltő paprikakivonat-tartalmú masszázsolaj. Több hatásos gyógynövényolaj koncentrátumot (Herbal-SystemTM) is tartalmaz, hogy a masszírozás vérkeringés- és anyagcsere-fokozó hatása mellett kedvezően biztosítsa a bőrszövet és az izmok, ízületek jobb vér- és oxigénellátását. Vigyázzon, hogy szembe ne kerüljön. Optimális összetételének köszönhetően a masszőr kezét nem vörösíti.

(Az előállítás technológiájából adódóan előfordul, hogy a flakon alján üledék látható, ez nem jelent minőségi problémát, és nem kell felrázni.)

Amennyiben szívesebben használ krémet, keresse a Dr.Kelen Hot masszázskrémet.

 

Aktív hatóanyagai: eukaliptuszolaj, fahéjolaj, citromolaj, rozmaringolaj, paprika-kivonat

Tartósítószert, mesterséges illat-és színezőanyagot nem tartalmaz.

Gyógyszerészek által fejlesztett.

Adatok
Kiszerelés
500
Formula
Olaj
Hatóanyag
capsaicin (paprika kivonat)
Allergének
Tartósítószer mentes
A Dr.Kelen-ről

A 100%-ban magyar tulajdonú céget dr. Kelen András és felesége dr. Kelen Andrásné dr. Murányi Ágnes (mindketten gyógyszerészek) 1992-ben alapították azzal a céllal, hogy a legkorszerűbb összetételű, természetes és innovatív kozmetikumokat fejlesszenek és gyártsanak egészségtudatos felhasználók részére.

Speciális „problémamegoldó”, egészségmegőrző termékeink fejlesztésénél nagy hangsúlyt fektetünk a természetes növényi hatóanyagok alkalmazására, valamint a tartósítószerek, mesterséges illatanyagok és színezékek használatának elkerülésére.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek