TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

OPTIMA Goji OXY 3TM - Goji bogyó sűrítmény 500ML

OPTIMA Goji OXY 3TM - Goji bogyó sűrítmény 500ML
OPTIMA Goji OXY 3TM - Goji bogyó sűrítmény 500ML
OPTIMA Goji OXY 3TM - Goji bogyó sűrítmény OXY 3TM-al 500ML. Ma az egyik jól ismert "szupergyümölcs" fajta. 
Bővebben
Gyártó :
Optima
Gyártói Cikkszám :
ML072545
Funkció :
Immunerősítés
További adatok
Beszerzés alatt
Nem vásárolható!
Részletek

A Goji termesztése több mint 2000 éves hagyományra tekint vissza, a Himalája tiszta és szennyezetlen vidékén. Goji gyümölcsöket az ott élő emberek rendszeresen fogyasztanak. Ma az egyik jól ismert "szupergyümölcs" fajta. Miből áll az OXY 3TM-? Az OXY 3 TM természetes kombinációja a vörös szőlőnek, likopinnek és a rezveratrolnak. A likopin a paradicsomban is természetesen jelen lévő karotinoid. Jellegzetes vörös színe van. A rezveratrol a növényekben termelődő természetes anyag. A növény sérülése vagy gombás fertőzése esetén termelődik, része a védelmi reakciónak. 

Összetevők: goji sűrítmény, OXY 3TM 10% (OXY 3TM - egy Optima által szabadalmaztatott keveréke a vörös szőlőnek, likopinnek és a rezveratrolnak), antioxidáns (aszkorbinsav), tartósítószer (kálium-szorbát)

Felhasználási javaslat: A goji sűrítmény közvetlenül az üvegből kiöntve is fogyasztható (20 ml/nap), de higítható vízzel vagy más itallal is. 

Mint minden természetes gyümölcslének, a goji sűrítmény íze és színe tételenként eltérhet, de ez nem befolyásolja a termék minőségét.

Használati útmutató: Fogyasztás előtt az üveg tartalmát jól rázza fel! Felbontás után hűvös, sötét helyen +4ºC hőmérsékleten (hűtőszekrényben) tárolandó.

Felbontás után 1 hónapig fogyasztható. 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! 

A terméket gyermekek elől gondosan el kell zárni!

Terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott!

Tárolási feltételek: A terméket gondosan lezárva, száraz, sötét helyen tároljuk.

Minőségét megőrzi: az angol nyelvű (eredeti) címkén feltüntetett időpontig. 

Származási ország: Optima/ Ranson, Nagy-Britannia

Adatok
Címkék
étrend-kiegészítő,gyümölcslé,superfood,szupergyümölcs
Kiszerelés
500
Formula
Sűrítmény
Hatóanyag tartalom
0
Hatóanyag
Goji
Csomagolás
Flakon
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek