TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Rapunzel Lupinliszt BIO 250G

Rapunzel Lupinliszt BIO 250G
Rapunzel Lupinliszt BIO 250G

Bio LUPINLISZT 100%-ban ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Pörkölt édes lupinmag őrlése útján nyerik. A lupinlisztet a gabonaliszttel 1:6 arányban alkalmazzuk. 2 ek. helyettesít 1 tojást! Növényi fehérjében, E-vitaminban és magnéziumban gazdag.

Bővebben
Gyártó :
Rapunzel
Gyártói Cikkszám :
700985
További adatok
Beszerzés alatt
Nem vásárolható!
Részletek

LUPINLISZT
BIO termék   100%-ban ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Pörkölt édes lupinmag őrlése útján nyerik. A lupinlisztet a gabonaliszttel 1:6 arányban alkalmazzuk. 2 ek. helyettesít 1 tojást! Növényi fehérjében, E-vitaminban és magnéziumban gazdag. Ajánlott napi mennyiség 26 g.
Nyomokban glutént és szóját tartalmazhat. 
Származási hely: EU-mezőgazdaság.

Ellenőrizte: DE-ÖKO-006.Tápérték 100 g termékben:
Energia:1486 kJ/355 kcal
zsír:8,7 g
ebből telített zsírsav:1,9 g
szénhidrát:13 g
ebből cukor:2,7 g
rost:27 g
fehérje:43 g
só:0,09 g
E-vitamin:16,3 mg (136%*)
magnézium:220 mg (59%*)
*= „napi beviteli (táplálkozási) referenciaérték”(NRV %-a)
Adatok
Címkék
bio
Tömeg
250 g/db
A Rapunzel-ről

Az egészséges bioélelmiszerek iránti elkötelezettség fémjelzi azt az utat, melyet a Rapunzel Naturkost alapítói, Joseph Wilhelm és Jennifer Vermeulen bejárt az egykori natúrtermékeket forgalmazó bolttól egy világméretű vállalat létrehozásáig. A Rapunzel cég a biotermelés úttörője, 40 éves fennállása óta töretlen fejlődést mutat és példamutató tevékenységével nagy mértékben hozzájárul Földünk természeti értékeinek megtartásához, a fenntartható gazdálkodáshoz.

Jelentős szerepet vállal a génmódosított növények termesztése ellen irányuló nemzetközi mozgalomban. A „fair” kereskedelem megvalósításának is egyik úttörője, saját, önálló logója a „Hand in Hand” logó, a fehér és fekete emberek kézfogása a barátság, az összetartozás és az egymásrautaltság jelképe. A cég a fejlődő világban megtermelt alapanyagokat (kókusz, egzotikus gyümölcsök, kávé, kakaó) tisztességes áron vásárolja meg partnereitől. Ezen partnereknek szociális támogatást is nyújt és ezzel munkájukért tisztességes megélhetést biztosít.

A Rapunzel cég egyik alapelve a teljes átláthatóság. Ennek bizonyítéka az is, hogy a cég székhelyén Legauban a gyártás helyszínét az érdeklődők előzetes bejelentkezés alapján meglátogathatják. A vezetett program keretében filmet nézhetnek meg a cég világviszonylatban is jelentős tevékenységéről, projektjeiről, a cég filozófiájáról. Betekintést nyerhetnek a magas minőségű biotermékek gyártási folyamatába. A múzeumban interaktív állomáshelyek teszik élvezetessé a cég történetével való ismerkedést, és virtuális utazást tehetünk a tengeren túli HAND IN HAND-partnerek országaiba. A program keretében lehetőség van a termékek megkóstolására is ill. a helyszínen működő több száz négyzetméter alapterületű bioboltban mindenki ízlése szerint vásárolhat.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek