TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Rapunzel Mazsola (malaga szőlő), demeter BIO 250G

Rapunzel Mazsola (malaga szőlő), demeter BIO 250G
Rapunzel Mazsola (malaga szőlő), demeter BIO 250G
Biotermék. A mazsolaszemeket a napon történő szárítás előtt napraforgóolajba mártják. Ajánljuk müzlihez, édességek, sütemények készítéséhez.
Bővebben
Gyártó :
Rapunzel
Gyártói Cikkszám :
302160
További adatok
Beszerzés alatt
1 530 Ft
Egységár: 6,12 Ft/g
Nem vásárolható!
A vásárlás után járó pontok: 31 Ft
Részletek

Biotermék.
Összetevők: szárított malagaszőlő ellenőrzött biodinamikus gazdálkodásból, napraforgóolaj* - *=ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

A mazsolaszemeket a napon történő szárítás előtt napraforgóolajba mártják.
Ajánljuk müzlihez, édességek, sütemények készítéséhez.
Ellenőrizte: DE-ÖKO-006.

Származási hely: török mezőgazdaság.Tápérték 100 g termékre:
Energia:1279 kJ/ 302 kcal
zsír:0,5 g
ebből telített zsírsav:0,2 g
szénhidrát:68 g
ebből cukor:67 g
ballasztanyag:5,2 g
fehérje:2,5 g
só:<0,1 g
Adatok
Címkék
aszalt,bio,szárított
Kiszerelés
250
Tömeg
250 g/db
A Rapunzel-ről

Az egészséges bioélelmiszerek iránti elkötelezettség fémjelzi azt az utat, melyet a Rapunzel Naturkost alapítói, Joseph Wilhelm és Jennifer Vermeulen bejárt az egykori natúrtermékeket forgalmazó bolttól egy világméretű vállalat létrehozásáig. A Rapunzel cég a biotermelés úttörője, 40 éves fennállása óta töretlen fejlődést mutat és példamutató tevékenységével nagy mértékben hozzájárul Földünk természeti értékeinek megtartásához, a fenntartható gazdálkodáshoz.

Jelentős szerepet vállal a génmódosított növények termesztése ellen irányuló nemzetközi mozgalomban. A „fair” kereskedelem megvalósításának is egyik úttörője, saját, önálló logója a „Hand in Hand” logó, a fehér és fekete emberek kézfogása a barátság, az összetartozás és az egymásrautaltság jelképe. A cég a fejlődő világban megtermelt alapanyagokat (kókusz, egzotikus gyümölcsök, kávé, kakaó) tisztességes áron vásárolja meg partnereitől. Ezen partnereknek szociális támogatást is nyújt és ezzel munkájukért tisztességes megélhetést biztosít.

A Rapunzel cég egyik alapelve a teljes átláthatóság. Ennek bizonyítéka az is, hogy a cég székhelyén Legauban a gyártás helyszínét az érdeklődők előzetes bejelentkezés alapján meglátogathatják. A vezetett program keretében filmet nézhetnek meg a cég világviszonylatban is jelentős tevékenységéről, projektjeiről, a cég filozófiájáról. Betekintést nyerhetnek a magas minőségű biotermékek gyártási folyamatába. A múzeumban interaktív állomáshelyek teszik élvezetessé a cég történetével való ismerkedést, és virtuális utazást tehetünk a tengeren túli HAND IN HAND-partnerek országaiba. A program keretében lehetőség van a termékek megkóstolására is ill. a helyszínen működő több száz négyzetméter alapterületű bioboltban mindenki ízlése szerint vásárolhat.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek