TOP termékek

Hírek

2022.03.24 20:51

Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az ajurvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl.

Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kutatások sora bizonyítja. Ezt a Sensoril® elnevezésű, szabadalmakkal védett kivonatot használjuk termékünkben.

Szavazás

Változó kor, menopauza

-10%

A női ciklussal összefüggésbe hozható panaszok és tünetek enyhítésére, a reproduktív szervek vitalizálására használatos gyógynövény.

Tovább
Utolsó darab - Azonnali szállítás 
3 390 Ft 
3 051 Ft
Egységár: 24 Ft/g
Kezdete: 2022.07.14 A készlet erejéig!
Kiegyensúlyozó és serkentő hatású készítmény, praktikus kapszulában! Természetes úton tartja karban egészségünket, energetizál, fokozza a fizikai teljesítményt.
Tovább
Utolsó darab - Azonnali szállítás 
RRP: 2 360 Ft 
2 124 Ft
Egységár: 35 Ft/db

A maca por nem más, mint egy Peruban és az Andokban őshonos növény, a Lepidium meyenii gyökerének porított készítménye. Kedvező hatással van a hormonháztartásra, energizáló, immunerősítő.

Tovább
Azonnali szállítás 
RRP: 1 065 Ft 
960 Ft
Egységár: 12,00 Ft/g

Cickafarkfű, palástfű és pásztortáska alkoholos oldata. Étrend-kiegészítő készítmény. A nők gyógynövényeiként ismert összetevői közül a cickafark azulént, a palástfű tanninokat míg a pásztortáska flavonoidokat tartalmaz. 

Tovább
Azonnali szállítás 
3 499 Ft
Egységár: 70 Ft/ml

Az ashwagandha (Withania somnifera) növényt az ajurvédában már évszázadok-évezredek óta használják biztonsággal, napi rendszerességgel is ún. rasayanaként (fiatalítószerként), termékenységfokozóként, afrodiziákumként, adaptogénként és általános egészségmegőrzés céljából.

Tovább
Utolsó darab - Azonnali szállítás 
4 190 Ft
Egységár: 70 Ft/db

A változókor kellemetlen tüneteit a női hormonok szintjének fokozatos csökkenése okozza. A Menosens kapszulát a verejtékezéssel, hőhullámmal, érzelmi labilitással járó menopauza időszakára fejlesztettük ki.

Tovább
Azonnali szállítás 
3 715 Ft
Egységár: 62 Ft/db
Rendszeres fogyasztása erősíti a csontozatot és a fogazatot, kitűnő rostforrás, segít a székrekedés gondjának megoldásában.
Tovább
Azonnali szállítás 
3 589 Ft
Egységár: 46 Ft/db

Gyógyír lehet a vércukorszint, stressz, depresszió, agy, férfi termékenység és tesztoszteronszint, gyulladás, szorongás, koleszterin, memória problémák kezelésére.

Tovább
Utolsó darab - Azonnali szállítás 
2 500 Ft
Egységár: 42 Ft/db

A maca por alkalmas a női és a férfi termékenységi problémák kezelésére, impotencia, erekciós zavarok megszüntetésére is.

Tovább
Utolsó darab - Azonnali szállítás 
3 730 Ft
Egységár: 62 Ft/db